reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

Boże Matosia co za ksiądz :D Kawał ch*, że tak sie wyraże ! :D Żeby ojcu dziecka rozgrzeszenia nie dac ... Nie wiem co to sie robi ... Dla nich to wszystko grzech ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Canella nie wiem, ale znajomi trafili na innego, ktory zrobil im to samo, takze jest takich sporo niestety :( powiem Wam szczerze, ze juz mam dosyc tego calego slubu i wesela :( jeszcze do tego gosc od zaproszen sie nie odzywa juz drugi dzien i nie wiem jak stoimy teraz z zaproszeniami, gosc od sali mial nam wizualizacje wyslac i co do niego dzwonimy to mowi ze jeszcze nie ma, wiec nie wiadomo czy zdaza wybudowac nam sale, ech same stresy a do tego wszytskiego jesczez czeka nas wesele znajomych i 4 stowy do tylu, tragedia:realmad:

Hej dziewczyny! Miałam troche zaległości na forum ale już je nadrobiłam.
Cannella ja też wczoraj dostałam @ także byłam zła! Ale już mi przeszło. Trudno może następnym razem.

Normalnie wiem, że to forum jest na inny temat ale musze to z siebie wyrzucić chociaż troszeczkę. Mój brat był w szpitalu niedawni miał pozagałkowe zapalenie nerwu wzrokowego i kazano mu zrobić rezonans magnetyczny, niestety wyszły mu małe zmiany demielinizacyjne i mielinizacyjne:-:)-( te zmiany demielinizacyjne są najgorsze bo od nich jest stwardnienie rozsiane:-:)-( jest mi tak strasznie źle i smutno. On ma dopiero 8 lat:-( lekarz powiedział, że choroba może się pojawić ale nie musi. Ja się trochę o tej chorobie uczyłam i jeśli było pozagałkowe zapalenie nerwu wzrokowego to może ono wyprzedzać chorobę o kilka lat:-:)-( nawet nie wiecie dziewczyny jak ja się strasznie boję, tak bardzo bym chciała że mój braciszek był w tej grupie osób którym się udało i żeby te zmiany które są u niego stały w miejscu i nie powiększały się:-(
Trochę się rozpisałam i przepraszam za to ale musiałam się komuś wyżalić:-(

patrycja tulam mocno, napewno bedzie dobrze! musi byc dobrze!

matosia...ojjjj im bedzie blizej do wesela tym bedzie gorzej zobaczysz...tak naprawde poczujesz ulge jak bedzie po wszystkim... :) duzo cierpliwosci! :)

cannella z tymi ksiezami to wiesz...czesto jest tak ze jak sie zaplaci to nic nie trzeba...tak to bywa...

Patrycja tak mi przyrko ale ja wierze ze bedzie dobrze i ze okaze sie ze jest zdrowy glowka do gory:*

Patrycja, pisz na bierzaco jak tam braciszek :), wszystkie tu trzymamy za niego kciuki! i tak sobie wlasnie pomyslalam, ze nawet jezeli okazaloby sie ze jest chory (a licze i mocno trzymam kciuki ze tak nie bedzie) totak naprawde ta choroba nie musi postepowac, wiec kochana nie stresuj sie tyle buziaki!

Patrycjaa Z braciszkiem trzeba wierzyć,że wszystko będzie ok:) u mnie stwierdzono,że mam wrodzoną wadę serca i że może nie dożyję porodu..a nawet jeśli to szybko umrę:szok: później jak się urodziłam okazało się,że mam jedynie zespół Barlowa:) choć moja pani kardiolog i tak przepowiadała mi śmierć przed 30 (do tego mam genetyczną wieńców-> nie ważne co zjem, a cały zły cholesterol odkłada mi się przy serduchu). A czuję się świetnie i w wieku 18 lat musiałam zmienić kardiologa z dziecięcego na takiego normalnego:) i wiesz co się okazało? że zawał mi nie grozi, bo nie mam wieńcówki:) wystarczyło zmienić lekarza,żeby diagnoza już była inna:)
a siostra mojego kolegi ma 4 cm dziurę w mózgu i...ma się świetnie:) a ma już 3 dzieciaczków, męża i 37 lat:D
mojej sis wykryto guza na jajniku...babka prawie już ją zapisywała na operację wycięcia narządów kobiecych i co się okazało na późniejszym badaniach u innych lekarzy? że czasem przed okresem robi się taki guzek-pęcherzyk, który sam zanika:) i tak było w jej przypadku:)
więc głowa do góry:) nawet jeśli diagnoza była dobrze postawiona nie ma co martwić się na zapas, bo ześwirować można:) 3mam kciuki za cała Waszą rodzinkę:)
A co do tego rozgrzeszenia to rozumiem o co Ci chodzi:) ale rozumiem też księży, bo oni nie mogą łamać zasad, choć często je naciągają na naszą korzyść:) ale wystarczy pojechać do jakiegoś większego miasta czy do jakiegoś ważniejszego księdza:) bo gdyby rozgrzeszeń nie dawali to nikt ślubu kościelnego by nie brał:p

Ostatnia edycja:
reklama
Zosiek mojemu mezowi nie dali rozgrzeszenia wlasnie za mieskzanie razem, a jestesmy z duzego miasta - Gdyni

Do góry