reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
ja to jutro rano na silownie :D

matosia trzeba miec sprzet do tego, ja to kupuje nachmielony koncentrat slodu jeczmiennego, lacze z woda mineralna i pozniej tydzien trwa pierwsza fermentacja..potem rozewanie do butelek i druga fermentacja trwa..po 3 meisiacach lezakowania w piwnicy mozna pic :D caly zestaw kosztuje 150zl a pozniej to juz tylko skladniki kupujesz...:D
mi to wstyd na basen isc z ta gruba d... :( celulitem, rozstepami i w ogole :((((((((

kinga a ja myslam ze bez sprzetu da :) ale to troche jak produkcja bimbru :D a co do basenu ja tam tez nie lubie chodzic ale chodze z mala bo ona uwielbia basen :)

dziewczyny:D no nie mówcie,że po jednym piwku odpadacie:D bo chyba wódeczki byście się ze mną nie napiły:p ja piwka nie lubię, chyba,że redsa:) ale najbardziej to wódeczkę lubię:) z sokiem porzeczkowym;) litrami ten napój bogów mogę pić:p
idę złożyć wymówienie do pracy:) buziak:*

dziewczyny:) straszna kiszka u mnie:) w "związku" coraz gorzej..chyba nie mam już siły tego dalej podtrzymywać...strasznie mnie przez to serducho boli..zastanawiam się czy nie wylecieć z Polski do siostry....:) może łatwiej byłoby mi z tym wszystkim się uporać w innym kraju:) z czystą kartą:) może znajdę tam prawdziwą miłość:) albo chociaż spokój duszy:) bo z moim obecnym przyszłości nie widzę:) a może gdzieś czeka na mnie prawdziwa miłość? może za rok będę już zaręczona:) a za 2 lata będę miała dzidziusia:) muszę znaleźć sobie starszego faceta:) żeby miał tak ok 25 lat:) i nie chcę,żeby był babiarzem... jak mój obecny....

a wypowiedzenie już złożyłam:)

zosiek wiesz wiek wcale nie jest taka granica, ja mam meza ktory wlansie ma 25 lat i wcale nie chcial miec dziecka, i nie myslalby o tym przez dluzszy czas, ale jezeli zamierzasz skonczyc swoj zwiazek no to taki wyjazd napewno dobrzeby ci zrobil :)

zosiek hmmm no mlody jest ten twoj facet wiec mysle ze na powazne kroki z nim to mozesz liczyc - jesli juz - to za 5-6 lat....dopiero. Niestety. Dawaj do warszawy hehe tu ci kogos znajdziemy :p

ja dzisiaj 2 godziny na silowni...masakra, spac bym poszla najchetniej...ale ten kto wymyslil rekawiczki do cwiczen jest wielki...w porownaniu do cwiczen na gole rece to niebo a ziemia... no i Zosiek 45 min spedzilam po cwiczeniach silowych na biezni...o matko...dopiero po 15 minutach zaczelam lapac rownowage - gdybym sie nie trzymala to bym wywalila sie napewno..chociaz jednym palcem musialam sie trzymac hehe....a pozniej z kolei jak zeszlam to mimo iz stalam albo szlam po podlodze to mialam wrazenie ze migrunt pod nogami ucieka ;D ale mokra bylam, jakbym z pod prysznica wyszla...za to szczesliwa :>

ja to piwo albo z sokiem, albo redsa, szampana, szampana z sokiem pomaranczowym polecam...albo z curacao (alkohol nie sok), wodke to tylko w postaci drinka, a zubrowki nie pije od moich 17 urodzin ;P

a moj mezus pojechal wlasnie na kawalerski... :|

Ostatnia edycja:
wiadomo,że wiek to nie wszystko,ale mimo wszystko zazwyczaj starsi są bardziej dojrzali:) szczerze nigdy nie sądziłam,że z moim się rozstanę:) cały dzień się nie odzywał, bo brat ma bierzmowanie (oczywiście nawet nie pomyślał,żeby mnie zaprosić na tą uroczystość, pomimo,że dziewczyna jego brata będzie) ale co ja mam już poradzić? spokoju świętego chce...a tak na prawdę chyba kogoś kto będzie mnie kochał i SZANOWAŁ...

Kinguś:) po tygodniu cardio zobaczysz,że będzie lepiej:) bo będziesz mieć lepszą kondycję:)

reklama
zosiek no oby oby bo sie wykoncze ;P

hmmm ja to w ogole nie rozumiem tego zachowania twojego chlopaka...co on sie ciebie wstydzi ze na zadne imprezy rodzinne nie zabiera czy co? wybacz szczerosc ale jak dla mnie to to nie jest zachowanie chlopaka ktory kocha, szanuje i wiaze plany na przyszlosc...raczej co odwrotnego... :|

Do góry