reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

reklama
no kobitki, Kamilka juz ochrzczona, uff ale nam sie trafiła pogoda..ze wszystkich się pot lał...
ubranko i butki włożyłam córci na gołe ciałko no i tylko do samego kościoła, później od razu wskoczyła w sukieneczke;-) Była grzeczna tylko trochę się złościła że ją budzimy i jak zaczynała marudzić to dostawała smoka. Upał niesamowity,
chociaż bałam sie żeby tylko padac nie zaczeło bo w domu byśmy się nie pomieścili:no: Imprezka odbyła sie na podwórku, przynajmniej sprzątania mniej, ale za to mycia później:szok: no i non stop gonienie i podawanie, poszłam wczoraj spać o 2;30 jak już wszystko pomyłam... Stwierdzilismy z Michałem, że komunie to już będziemy dzieciom chyba w lokalu robić;-)Cieszę się że już po:tak::-) postaram sie jakieś fotki wrzucić

mamooli- to super, ze macie to już za sobą! a teraz odpocznij kobieto:-) dobrej nocki

My tez dzisiaj bylismy w kosciele, termin mamy na 19 sierpnia, chcielismy na 12 bo olek mialby rowne 3 miesiace, no ale beda jednak 19. Przyjecie tez robimy w domku, mam nadzieje ze wszyscy sie pomieszcza bo bedzie ok 20 osob.

az smiac mi sie chce... Mialam byc jedna z pierwszych jesli chodzi o chrzest a bede jedna z ostatnich...:eek: Jak nie wypali wrzesien lub pazdziernik co jest dosyc prawdopodobne bo moi rodzice maja urlop we wrzesniu i wyjechac chca (rozumiem ich doskonale), a w pazdzierniku moja mama jedzie do sanatorium... W listopadzie maz znowu wyjedzie, tak wiec juz w ogole nie wiem... :-(

mysz- nie bój żaby! ja widze, że my z chrzcinami jak z porodem, my jakos wrzesień październik planujemy:-D

reklama
Do góry