reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chrzciny

reklama
Winki80 super wygladąliście a Twój mały jest dla mnie the best.
Mirelka1śliczny tort i kwiaty ja w święta zamiast kwiatów miałam stroiki.

Winki pięknie wyglądałaś, Oluś też wystrojony chłopinek!! :-)
Czy matką chrzestną Olka była twoja siostra?Ma bardzo podobne rysy twarzy do twoich.

Zdjęcia dla pepsi77 i nie tylko . mam na zbyciu za free taki śpiworek do chrztu obejrzyjcie na razie Pepsi77 chciała zdjęcia.

Załączniki

• IMG_0030.jpg
    IMG_0030.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_0031.jpg
    IMG_0031.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_0033.jpg
    IMG_0033.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 56
winki pięknie wszystko wyglądało,elegancko jednak nic nie przebije Olusia ślicznie wyglądał:-) a mamuska tez niczego sobie:-)

Dziekuje dziewczyny. Ja nie uwazam ,ze wszystko tak superowo bo siostrzyczki ( chrzestna i ja) jestesmy raczej konkretnie pulchne i nam sie to na maxa nie podoba. No ale co zrobic. :crazy:

Jak któraś potrzebuje śpiworka do chrztu to mam na zbyciu za free z H&M taki na 62 ale to jest większy rozmiar cieńszy na marzec gdzieś lub na kwiecień dajcie znać podeśle foto i mogę przesłać nadaje się dla chłopca jak i dziewczynki!!!!

Witajcie dziewczyny! Jestem nowa i tu i jako mama :-)Listopado-mama :-)

alma26 -
masz jeszcze ten śpiworek? byłabym zainteresowana, bo na Wielkanoc chrzcimy Małą :-)

reklama
Do góry