reklama

Chrzest w restauracji

reklama
Pytanie co prawda do Pań, które robiły chrzest, ja póki co byłam tylko gościem, ale w ostatnich latach trochę tych chrztów było i wszędzie obiad plus deser, z zimna płytą się jeszcze nie spotkałam. Pytanie jak duży chrzest i ile przyjezdnych osób.

Dzięki za odpowiedź, nikt nie będzie przyjezdny każdy ma do nas około pół godzinki drogi autem... Czyli wg Was obiad i ciasto wystarczy ją też tka myślę... Bo mega różnica w cenie pierwsza opcja 65 a druga 110
...

Dzięki za odpowiedź, nikt nie będzie przyjezdny każdy ma do nas około pół godzinki drogi autem... Czyli wg Was obiad i ciasto wystarczy ją też tka myślę... Bo mega różnica w cenie pierwsza opcja 65 a druga 110
...
Raz że cena, dwa że takie siedzenie i jedzenie w gruncie rzeczy jest męczące bo ileż można :D a poza tym impreza z małym dzieciątkiem rządzi się swoimi prawami i nie przewidzisz czy akurat tego dnia maluch będzie chciał współpracować ;) u mnie rodzinka też na to zwracała uwagę że nikt nie chce robić problemu świeżo upieczonej mamie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też planuję obiad i tort. W międzyczasie chcę też podać jakieś przystawki. Myślę, że to zupełnie wystarczy. A informowałyście osobiście, czy dawałyście zaproszenia? Ja zdecydowałam się na te Link do: Zaproszenie na CHRZEST ŚWIĘTY FD32, Co sądzicie? Jak dla mnie bardzo eleganckie, przekonała mnie też dobra cena. Mam dużą rodzinę i ciężko byłoby mi prosić każdego z osobna, a tak będzie jeszcze miła pamiątka dla gości.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry