Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej
wlasnie wrocilam z dluzszego spaceru w roli poczatkujacej chustomamy i pierwszy konkretniejszy test moge uznac za udany ludzie troche sie jeszcze nie przyzwyczaili do widoku zamotanych mam ale co tam jesli ktoras z was mysli o swojej pierwszej chuscie to polecam wiazana z womaru be close bo jest tansza niz "renomowane" co nie znaczy ze gorsza i przede wszystkim wygodna. mialam przez kilka dni robiona na zamowienie u jednej pani ale po pierwszym praniu niestety nadaje sie do ...
Ja swoja chustę wybierałam w sklepie internetowym Tublu.plWłaścicielka okazała dużą cierpliwość, podpowiedziała, która z chust będzie najbardziej odpowiednia, a przesyłka dotarła z dnia na dzień. Jeśli więc macie zamiar kupić chustę, a nie wiecie, jaką polecam ten sklep
dziewczyny jak tak pytam z innej beczki czy któraś z was pobierała krew pępowinową soejmu dziecku ja mam termihn na koniec listopada 2010- i nie wiem co robić bo strasznie dużo opini a na tych forach o krwi pępowinowej to tyak jak by ci rodzice mieli płacone za reklame napiszczie tylko czy któraś się na to zdecydował ok
Ja widziałam mnóstwo mam z dzieciaczkami w chustach i też bym chciała nosić synka w chuście. Dziś w Dzień Dobry tvn był temat chust niestety żądnych konkretów. Pani pokazywała jak się wiąże chustę i tyle....Podobno najlepsze są te tkane...ale czy to prawda?nie wiem