reklama
traschka
Mama Marysi
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Traschka - widzę, że chusty dopasowujesz kolorystycznie do ubranka. :-)
traschka
Mama Marysi
forever no to chyba muszę jeszcze kilka chust kupić
icak
Fanka BB :)
kurcze wciąło mi posta wrrr
trasiu piękna jest ta tęczowa girasolka, wygląda cudnie i widać że Marysi sie bardzo podoba - rewelacja
Ach cieszmy się każdą chwilą z tymi maleństwami, potem już ich tak swobodnie nie będziemy nosić, kilogramy zrobią swoje
trasiu piękna jest ta tęczowa girasolka, wygląda cudnie i widać że Marysi sie bardzo podoba - rewelacja
Ach cieszmy się każdą chwilą z tymi maleństwami, potem już ich tak swobodnie nie będziemy nosić, kilogramy zrobią swoje
Trasia, super :-)
Wczoraj próbowałam zawiązać siodełko z pętelką, ale masakrycznie źle mi wychodziło. Mogę nawet powiedzieć, że nie wyszło mi wcale
Chyba najpierw muszę dobrze dopracować kieszonkę, bo jeszcze nie wychodzi mi to zbyt dobrze.
Wczoraj próbowałam zawiązać siodełko z pętelką, ale masakrycznie źle mi wychodziło. Mogę nawet powiedzieć, że nie wyszło mi wcale
Chyba najpierw muszę dobrze dopracować kieszonkę, bo jeszcze nie wychodzi mi to zbyt dobrze.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
My już też mamy debiut chustowy za sobą. Pojechaliśmy do sklepu i zauważyłam, że ludzie nieźle zwracają na takie rzeczy uwagę
A komfort niesamowity!!

ja juz przestalam zwracac uwage na to ze sie gapia
;-)
dzis tez bylismy w markecie z mloda w chuscie i tylko slyszalam za plecami komentarze ;-) Ale juz nie spogladam czy sie gapia czy nie ;-) Ale kiedys dziwnie sie czulam, choc szlam dumna jak paw majac mloda przy piersiach w chuscie :-)

dzis tez bylismy w markecie z mloda w chuscie i tylko slyszalam za plecami komentarze ;-) Ale juz nie spogladam czy sie gapia czy nie ;-) Ale kiedys dziwnie sie czulam, choc szlam dumna jak paw majac mloda przy piersiach w chuscie :-)
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Larvunia ja robię to samo
dziwnie się patrzą, to niech się patrzą... Ważne, że Mały jest zadowolony z noskiem między cycami :-) A przy okazji ja też jestem zadowolona, bo śpi i jest cicho, a ja mogę skupić się na zakupach