reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

chusty

hej hej
ostatnio nie bywam nigdzie, poprostu po lekarzach jezdzilam i dwa dni wyciete z zyciorysu mam
wczesniej chustowalam sie ale po staremu... probowalam pare razy ale mloda albo ma zly humor albo za dobry i nie udaje mnie sie jej zamotac na plecach :sorry:
ale z reszta wole ja miec na oku chyba i nie spieszy mi sie do umieszczania jej na plecach ;-)

reklama
Ja wczoraj podjęłam kolejne próby plecaka-nic z tego. Mały mi fika na wszystkie strony, nie mogę go ujarzmić na tych plecach. Próbowałam go też zamotać na biodrze-jeszcze gorzej! Zostaje nam 2x - choć babka z klubu kangura mówiła, że 2x to tylko na krótko, na dłuższe wycieczki kieszonka lub plecak.

na krotko to na ile? ja w kieszonke wiąże przewaznie, jak ciepelko to w X2 bo przewiew lepszy ;-)
ale ja na dlugo nie daje rady max godzinke no 1,5 spaceruje w chuscie bo plecy mnie bola.. mam probley z plecami.
na biodrze jakos mi nie wygodnie myslę by bylo...
na plecach chcialabym mojego nauczyc, ale niechce moj mowi ze woli wozek :eek:

Nie wiem ile to "na krótko". Wydaje mi sie, ze Pani mówiąc o dłuższych wypadach miała na myśli raczej jakieś wycieczkach kilkogodzinnych. Ja najbardziej lubię 2x, kieszonka jakoś tak mniej mi przypadła do gustu. A plecak mnie korci strasznie :-p

no dobra czas się przyznać... moje dziecko szczerze nienawidzi wózka! były lepsze okresy, gdzie był w stanie wysiedzieć 40 minut, ostatni miesiąc to szczyt wszystkiego... max 15 minut spokoju (dzięki temu kto wymyślił chrupaki!!!) potem ryk nieziemski, rzucanie się w wózku itp. a ja czasem muszę wyjść choćby do sklepu! bo chociaż na podwórku spędzamy dużo czasu na macie, nawet jak ciepło to wynoszę fotelik i spędzamy tam całe dnie... to w innych przypadkach mam dość noszenia go na rękach... i w związku z tym, czy możecie polecić mi jakieś nosidełko? chusta u nas się nie sprawdziła.. wiem, że o nosidłach było, ale potrzebuję czegoś dla większego bobasa, myślę, że waży już około 11 kg i ubranka nosimy w większości 86?

ja nie pomogę, mamy chuste tylko ;-)
my puki co sie wózkujemy , chusta lezy i czeka.
Niestety ból plecow nie pozwala mi jej nosic w chuscie.

reklama
Do góry