reklama

Ciąża a kołatanie serca, arytmia?

Witam sie ponownie
Jesli chodzi o isoptin to biore go 0.5 tabletki na dzien i po dwoch godzinach od wziecia kontroluje cisnienie poniewaz mam dosc niskie . Jesli po tygodniu wszystko bedzie ok i cisnienie nie bedzie spadac to bede brac 0.5 dwa razy dziennie
Czytalam wlasnie ze bierzesz duze ilosci magnezu ja biore 2 tabletki dziennie rano i na wieczor
A jesli chodzi o klinikie Religi to wierz mi wcale bys nie chciala tam byc to sa postawione baraki blaszane duchota i smrod pelno ludzi i korytarze szerokosci 80 cm MAKABRA Szpital moze jest super ale poradnie to porazka
Trzymaj sie cieplutko a jak bedziesz chciala pogadac to napisz na priv to mozeemy na gg pisac
Pozdrawiam ciebie i maluszka:-)

reklama
Niestety kolejny holter wykazał 11 000 skurczy:( ależ sie spłakałam) dokładne wyniki zobaczę we wtorek- póki co mam zacząć brać isoptin. Tak się boję, żeby nie zaszkodził on maleństwu......

Poza tym coraz czarniej widze tą sytuację-tak wierzyłam w ten magnez..........a to chyba nie tylko jego braki powodują u mnie to cholerstwo...boje się coraz bardziej...
Kolejne załamanie..................

Ej slonko co to za pesymizm!!!!! nie wolno tak !!! musisz dla maluszka byc dzielna! :) no juz glowka do gory! i nie krakac mi tu na spokojnie porozmawiaj z lekarze co on o tym wszystkim mysli!?!?!?! piszesz ze 11 000 skurczy w sesie ponad norme czy złych .... bo mi tak tego nie rozpisali nie bardzo wiem o co chodzi!?

Popieram Eve co to za pesymizm ??:no:
Ja wlasnie chodze ze swoim holterem i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
Jesli chodzi o ISOPTIM to ja tez go biore i jest dobrze dzis nawet bylam u swojej internistki zeby sie zapytac o wplyw na dzidziusia i mnie uspokoila ze wszystko jest w porzadku ze nie zaszkodze dzidziusiowi Tak ze sopkojnie nic zlego sie nie stanie Pomysl sobie ze sa ciezarne ktore choruja na jakies przewlekle choroby i biora bardzo duzo lekow i rodza zdrowe dzieci
Kochana Suzou wszystko bedzie dobrze pozdrawiam cie bardzo goraco:-)

11 900 dokładnie czyli w zasadzie 12 000 uderzeń ponad normę:(

ja biorę 3 tabletki dziennie isoptinu 40 co 8 godzin- od wczoraj wydaje mi się ,ze mała coraz mniej się rusza....biorę kartke i liczę:)

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy....

Daj zanć od razu jak będzies zmiała wyniki holtera:)

Witam
Ja mam w srode wizyte u kardiologa w Zabrzu zobaczymy co mi powie
Powiem ci ze ja tez czuje ze moje dzieciatko sie mniej rusza od kad biore te tabletki Jutro mam wizyte u ginekologa wiec go popytam
Trzymaj sie cieplo i uwazaj na siebie
Pzodrawiam

Daj koniecznie znać co Ci powiedziął i jak wynik holtera. Dzisiaj miałam koszmarny dzień- cały przepłakalam:(

Ty się chyba lepiej trzymasz ode mnie....i dobrze

Acha- a czujesz poprawe po isoptinie, bo ja 3 dni biore i nie czuję- a nawet jakby te pauzy były dłuższe niż wcześniej......a ja mam większa dawkę niz ty....A ty masz holteraz przy isoptinie?

reklama
Witam
Oczywiscie ze dam znac
Tak masz racje bralam isoptin i mialam holter ale ta lekarka tak mi kazala bo chciala zobaczyc czy ten lek zadzila w takich dawkach i czy badanie to wykarze
Powiwm ci ze nie czuje zbytniej poprawy po tych lekarstwach
Ja jakos w dzien nie odczuwam tych surczow najgorzej jest jak sie poloze albo odpczywam wtedy czuje serce nawet na plecach :-)
W srode mam wizyte wiec dam szybko znac co u mnie
POozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry