reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża biochemiczna?

Meliska123

Zaciekawiona BB
Witajcie,staramy się o dziecko z narzeczonym od lipca.
Zrobiłam test ciążowy 5 dni przed spodziewana miesiączka i wyszła druga blada kreska.
Trzy dni później powtórzyłam i jedna kreska.
W dniu spodziewanej miesiączki powtórzyłam znowu z samego rana I druga kreska wyszła blada,ale bardziej widoczna niz z test 5 dni przed .. wieczorem dostałam okres . Czy to znaczy że to ciaza biochemiczna?Czy jest szansa że jest dalej ciaza ?
Okres jest obfity jak co miesiąc i bol brzucha.

Załączniki

• received_1332776967177728.jpeg
    received_1332776967177728.jpeg
    141,8 KB · Wyświetleń: 395
reklama
To może być samoistne poronienie. Poczekaj do konca krwawienia, powtórz test i jak wyjdzie blady leć do lekarza na betę. I co najważniejsze nie łam się! Ja sama miałam podobną historię, a niecałe 2 miesiące po poronieniu po prostu powiedziałam sobie, że walić, będzie co ma być... I o, leci mi 15+4 :)

To może być samoistne poronienie. Poczekaj do konca krwawienia, powtórz test i jak wyjdzie blady leć do lekarza na betę. I co najważniejsze nie łam się! Ja sama miałam podobną historię, a niecałe 2 miesiące po poronieniu po prostu powiedziałam sobie, że walić, będzie co ma być... I o, leci mi 15+4 :)
Dziękuję za szybką odpowiedź :*
Myślę że ja za dużo się nakręcam,za dużo czytam różnych historii ,porównuje wszystko do siebie, po czym za bardzo się stresuje i dlatego z tego nic nie wynika :(

Gratulacje ciazy ❤
Dużo zdrówka,w tym pięknym czasie 🥰

Dziękuję za szybką odpowiedź :*
Myślę że ja za dużo się nakręcam,za dużo czytam różnych historii ,porównuje wszystko do siebie, po czym za bardzo się stresuje i dlatego z tego nic nie wynika :(

Gratulacje ciazy ❤
Dużo zdrówka,w tym pięknym czasie 🥰
dziękuję pięknie! ❤️
Naprawdę się nie martw, pierwsze próby rzadko kończą się powodzeniem - szczególnie te chciane i wyczekane. Zawsze sobie myślę jaka to niesprawiedliwość, jak dziewczyny latami się męczą a tu czasem ONS kończy się niespodzianką. Bądź dobrej myśli i koniecznie daj znać co u Ciebie. Ściskam 😘

Do góry