reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża biochemiczna

GosiaZ92

Zaciekawiona BB
Cześć, dziś zakonczyla sie moja ciaza biochemiczna, dostalam krwawienia w 33 dc, pierwszy pozytywny test wyszedl w 29dc, dzis cien i po kilku godzinach krwawienie i bole okresowe. Czy w takim przypadku trzeba zrobic bete lub isc do gina sprawdzic czy dobrze sie oczyscilo?

Załączniki

• 20251116_091029.jpg
    20251116_091029.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 60
reklama
Cześć, dziś zakonczyla sie moja ciaza biochemiczna, dostalam krwawienia w 33 dc, pierwszy pozytywny test wyszedl w 29dc, dzis cien i po kilku godzinach krwawienie i bole okresowe. Czy w takim przypadku trzeba zrobic bete lub isc do gina sprawdzic czy dobrze sie oczyscilo?
Ja przy biochemicznej zrobiłam betę żeby upewnić się, że spadła. Umówiłam się też do gina żeby sprawdził czy gdzieś nie było ciąży pozamacicznej.

U mnie przy biochemie lekarz kazał tylko sprawdzić betę po jakims czasie (chyba po tygodniu?) i nie musialam przychodzić na kontrolę. ja miałam betę ok. 200, szybko spadala, krwawienie jak przy okresie, zero niepokojących objawów. Mogliśmy się starać od następnego cyklu.

Do góry