Niestety jeden pecherzyk się nie rozwinął ☹ A jak ty sie czujesz ?Hej Ja dowiedziałam się w kwietniu, że będę mama blizniakow dwujajowych.aktualniejestem w 10 tyg. Jak się czujesz ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety jeden pecherzyk się nie rozwinął ☹ A jak ty sie czujesz ?Hej Ja dowiedziałam się w kwietniu, że będę mama blizniakow dwujajowych.aktualniejestem w 10 tyg. Jak się czujesz ???
Przykro mi.... u mnie na ostatniej wizycie było wszystko ok. Akurat mam w czwartek wizytę i powiem Ci że trochę sie boję i mam obawy. Od kilku dni objawy mojestaly się mało dokuczliwe. Piersi przestaly bolec i zrobily sie takie normalne no moze troszeczke urosly . Mdlosci zdarzają się raz na dzień. Trochę plamilam na samym początku i biorę przez to duphaston.Niestety jeden pecherzyk się nie rozwinął ☹ A jak ty sie czujesz ?