Milena23uk
Fanka BB :)
karola79 ja mam dokladnie tak samo
mam cala szafe ubran dla dziewczynek, kartony po Julce a i tak kupuje nowe az jestem zla na siebie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak lezaczek to osobiscie polecam taki ktory mozna uzywac do 3 lat a nie tylko do 9kg...reniag daj znać jak po wizycie u kardiologa? ja wyniki z holtera dopiero będę mieć w środę, i niestety puls wysoki:szczególnie po jedzeniu mi rośnie
dziewczyny proszę dajcie znać co lepiej kupić leżaczek z wibracjami czy huśtawkę? przeglądam allegro i nie mogę zdecydować co lepsze a niestety wybór przeogromny co nie ułatwia sprawy
ogromne dzieki
Milenka właśnie oglądałam te leżaczki i są fajne że na kazdy etap życia malucha mogą być, jedyne co to zastanawiam się czy ta hustawka nie lepiej uspokaja i usypia malucha? i też zastanawialam się nad opcją mixu
a pokoik cudownybardzo podoba mi się kolor ścian
w tym kolorze kupuję większość bluzek i sukienek
![]()
to chyba tak zrobię to i totylko najgorsza opcja jak się włączy muzykę z 1 jak i 2 urządzenia
to bedzie jak wesołe miasteczko do tego jeszcze music z 2 karuzel nad łóżeczko i się połapać będzie ciężko
![]()