reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
dzięki Milena....ale może foto tak wyszło hiih....ale co tam jem i jem i jem....hehe w sumie co tu robić:) a dzieciaki tak się cieszą jak coś zjem...:P ja dzisiaj nic nie robiłam....odwiedziłam dziadków i siedziałam do obiadku...dostałam na wynos dla mężusia....więc dzisiejszy dzień zaliczam do milutkich:)

a ja właśnie nie szaleje z ciuchami...mam ich już dużo...pewnie też coś dostanę...za małe mieszkanie żeby to wszystko upchnąć...a po drugie fajnie dzieci się prezentują dopiero w rozmiarze 68-74 więc myślę że to dopiero na wiosnę....więc się wstrzymuję...:) taka jestem oszczędna....:)

Morgenrood gratuluje fantastycznej dwójeczki!!! Trzymam kciuki żeby synuś szybciutko wrócił do domku:)

A co do ubranek dziewczyny to też mam podobnie, sama jestem na siebie zła, ale jak tylko zobaczę dziecięce ubranka to mnie do nich tak ciągnie i po prostu w świecie ulegam:)

reniag daj znać jak po wizycie u kardiologa? ja wyniki z holtera dopiero będę mieć w środę, i niestety puls wysoki::( szczególnie po jedzeniu mi rośnie

dziewczyny proszę dajcie znać co lepiej kupić leżaczek z wibracjami czy huśtawkę? przeglądam allegro i nie mogę zdecydować co lepsze a niestety wybór przeogromny co nie ułatwia sprawy
ogromne dzieki

reniag daj znać jak po wizycie u kardiologa? ja wyniki z holtera dopiero będę mieć w środę, i niestety puls wysoki::( szczególnie po jedzeniu mi rośnie

dziewczyny proszę dajcie znać co lepiej kupić leżaczek z wibracjami czy huśtawkę? przeglądam allegro i nie mogę zdecydować co lepsze a niestety wybór przeogromny co nie ułatwia sprawy
ogromne dzieki
jak lezaczek to osobiscie polecam taki ktory mozna uzywac do 3 lat a nie tylko do 9kg...
np taki LEŻACZEK FISHER PRICE CUDOWNA PLANETA T4145 HIT!!! (1683904157) - Aukcje internetowe Allegro

ja osobiscie mam jeden lezaczek i jedna hustawke ;)
ajesli nie masz za duzo miejsca to zdecydowanie 2 lezaczki...

Milenka właśnie oglądałam te leżaczki i są fajne że na kazdy etap życia malucha mogą być, jedyne co to zastanawiam się czy ta hustawka nie lepiej uspokaja i usypia malucha? i też zastanawialam się nad opcją mixu:)
a pokoik cudowny:) bardzo podoba mi się kolor ścian:) w tym kolorze kupuję większość bluzek i sukienek:)

Milenka właśnie oglądałam te leżaczki i są fajne że na kazdy etap życia malucha mogą być, jedyne co to zastanawiam się czy ta hustawka nie lepiej uspokaja i usypia malucha? i też zastanawialam się nad opcją mixu:)
a pokoik cudowny:) bardzo podoba mi się kolor ścian:) w tym kolorze kupuję większość bluzek i sukienek:)

powiem szczerze,ze blizniakow jeszcze nie mialam, ale zmierzylam sie z dwojka maluchow naraz jak moja szwagierka przychodzila i np jej synek nienawidzil byc w hustawce, tylko na odwrot, znowu moja mogla bujac sie bez przerwy. dlatego tez teraz postanowilam miec jeden lezaczek i jedna hustawke i zobaczymy co malym wpadnie w gust.... hustawki tez sa do 9 kg a lezaczek posluzy dluzej...

to chyba tak zrobię to i to:) tylko najgorsza opcja jak się włączy muzykę z 1 jak i 2 urządzenia:) to bedzie jak wesołe miasteczko do tego jeszcze music z 2 karuzel nad łóżeczko i się połapać będzie ciężko:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry