reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
-mam dwie paczki po 27 sztuk huggiesów (new born z wycięciem na pępuszek) - kupione 2 w cenie 1 czyli 26zł,
-mam duże białe pampersy (premium care) 78 sztuk w paczce za 48zł
- i trzecie małe zielono żółte pampersy 43 sztuki za 25zł

Renia czytam co napisałaś i myślę ..."po co tyle pieluszek w najmniejszym rozmiarze, przecież ja przy Oli bardzo szybko przeszłam na dwójki"...
Chyba się jeszcze nie obudziłam, bo zapomniałam, że to bliźnięta ;)

Halo dziewczyny ja od dwóch dni zdycham..mam jakby kolke/skurcz z lewej strony promieniującą do lewej nerki.Mam nadzieje, ze to nie zadna kolka nerkowa czy inne badziewie..jutro mam wizyte w Twin Clinic, ale pewnie to zbagatelizują znając tutejszych lekarzy.Ogólnie źle mi i mam dosc!!Chciałabym chociaz 30tc juz..no pliss.

dziewczyny kupiłyście już wózki, a może macie jakieś upatrzone?
Ja ostatnio zaczęłam na allegro oglądać, najbardziej podoba mi się ABC DESING ZOOM ale po pierwsze większość mam bliźniąt nie poleca, ze względu na niewygodę dla dzieci (tak czytałam i zaczepiam mamy na mieście i wypytuję ;) ) a po drugie mają siedzenia kubełkowe w spacerówkach a te nie sprawdziły się przy moim pierwszym dziecku i musiałam szybko nowy wózek kupic. Ach no i trzecie najważniejsze, jak dla mnie kosmiczna cena.

dziewczyny kupiłyście już wózki, a może macie jakieś upatrzone?
Ja ostatnio zaczęłam na allegro oglądać, najbardziej podoba mi się ABC DESING ZOOM ale po pierwsze większość mam bliźniąt nie poleca, ze względu na niewygodę dla dzieci (tak czytałam i zaczepiam mamy na mieście i wypytuję ;) ) a po drugie mają siedzenia kubełkowe w spacerówkach a te nie sprawdziły się przy moim pierwszym dziecku i musiałam szybko nowy wózek kupic. Ach no i trzecie najważniejsze, jak dla mnie kosmiczna cena.
ja mam Britax b-dual purple, narazie uzywalam kilka razy jako pojedynczy z moja strasza coreczka i jestem bardzo zadowolona glownie ze wzgledu na to ze sklada sie w jedno z dwoma siedziskami mozna uzywac siedziska przodem i tylem-nie kubelkowe, ale to mi by akurat nie przeszkadzalo bo osobiscie lubie kubelkowe siedziska, no i nie jest z tych naj naj drozszych. mamusie tu bardzo polecaja Baby Jogger city mini, wiec jesli Ci sie podoba to polecam.

Renia czytam co napisałaś i myślę ..."po co tyle pieluszek w najmniejszym rozmiarze, przecież ja przy Oli bardzo szybko przeszłam na dwójki"...
Chyba się jeszcze nie obudziłam, bo zapomniałam, że to bliźnięta ;)

Monia jedynki są do 5 kg a moje chłopaki do gigantów nie należą, jak urodzą się z wagą 2,5kg to będzie super
a co do ilości pieluch to mi wciąż się wydaje że i tak będzie ich za mało:rofl2:
a wózek ja mam x-landera i zobaczymy jak się sprawdzi:)

Ewaw trzymaj się, mnie dziś tak boli ale z prawej strony wzięłam już no-spę i mam wrażenie że trochę pomogło.
A nim się obejrzysz będzie już 30tc:)

Ostatnia edycja:
MoniaN ja zdecydowałam sie na ABC Zoom i wydaje mi sie, ze dużo mam poleca ;), zawsze znajdzie sie jakies,ale..musze miec jeden za drugim ze względu na drzwi, no i gondolki to podstawa, takze to przeważyło.Cena fakt zaporowa, ale mam nadzieje, ze dziadki sie zrzucą ;-).

reklama
hehe moi też się zrzucają na wózek...a cooo...:P

Monia musisz pamiętać że nie ma idealnych wózków dla bliźniaków...musisz wybrać taki który tobie odpowiada...bo w każdym są minusy... według mnie zoom jest fajny ale nie dla mnie....cena za duża...i kubełkowe siedzenia...ale długo musiałam się zastanawiać...bo jego dużym plusem są duże i fajne gondolki.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry