Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A na Bartnikach to chyba mówiłaś o Oli i Marcie je znam dosyć dobrze bo Magdę jedynie z widzenia.
Hej.
Ja wstałam przed chwiląSzkraby w brzuchu też,a szkraby w drugim pokoju jeszcze śpią. Grzeczne dzieciaczki dały się wyspać mamie:-)
Olik, masz absolutną rację, najważniejsze, aby dzieci były zdrowe. MUsiałaś wiele przejść, ale na szczęście już jest dobrze, więc zdrówka dla Was na dalsze miesiące.
Jak to jest własnie z tym TTTS, czy może od wystąpić w ciąży dwukosmówkowej?
Oj Rabit, dzieciaczki już mają mało miejsca, nie maja gdzie poskakać hihi
Czy Wy tez miałyście wrażenie od 24 tygodnia że brzuch rośnie ddosłownie z dnia na dzień?
MOje szkraby 2 tyg temu, w 22 tyg. ważyły 460 i 560 gr, hmm ciekawe ile przytyły przez te 2 tygodnie
A jak stoicie z wyprawkami? Bo ja powiem szczerze, ze dużo rzeczy już mam, wolę wczesniej być gotowa. Choć mam nadzieje donosic do końca, bo musze jeszcze zdąrzyć sie obronić na uczelni
Pozdawiam. PAPA![]()
Olik, dzieki. Wiesz jestem akurat ze śląska, ale ja mam bardzo dobrego swojego lekarza, prowadziła moje poprzednie ciąże i odbierała poród, więc mam zaufanie do tej babki. W 10 tc od razu rozpoznała ciążę dwukosmówkową dwuowodniową, bo błona dzieląca dzieci ma 3 warstwy, a teraz sie potwierdziło - sa dwujajowe, więc musi tak być.
Ojeje, nie uważacie ,że to cud natury bliźnięta? Normalnie, wypuszczasz takie 2 jajeczka, mężuś doprawiai bach - dwa dzieciaczki
![]()