reklama

Ciąża bliźniacza

IMG_3417a.jpgIMG_3445a.jpg

moj M zrobil mi mala sesyjke w 33 tyg, kiedys pokaze dzidziom :-)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny:)

Rabbit świetnie wyglądasz i nie zgodzę się że jak matrona :-D:-D hihihi

a u mnie kolejny marny dzień:( noc niby przespana ale tylko niby bo co chwila zmiana boku bo na lewym niewygodnie to zmiana na prawy, a zaraz znowu na lewy:( i tak całą noc blleee chyba juz się nie wyśpię w tej ciąży:( a do tego przyplątały się trudności w oddychaniu, bóle żeber oraz bóle między łopatkami, jakaś masakra:wściekła/y:

ja już chcę 36tc

Ashiarona super wyglądasz i brzuszek też nie wygląda na duży:)

Kas foliowy też brałam do 14tc,
teraz żelazo raz dziennie, falvit x1 , potas x1, magnez x2, no spa

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny:)

Rabbit świetnie wyglądasz i nie zgodzę się że jak matrona :-D:-D hihihi

a u mnie kolejny marny dzień:( noc niby przespana ale tylko niby bo co chwila zmiana boku bo na lewym niewygodnie to zmiana na prawy, a zaraz znowu na lewy:( i tak całą noc blleee chyba juz się nie wyśpię w tej ciąży:( a do tego przyplątały się trudności w oddychaniu, bóle żeber oraz bóle między łopatkami, jakaś masakra:wściekła/y:

ja już chcę 36tc
w 36 nie jest lepiej, jesli Cie to pocieszy :-D, ale przynajmniej juz wiesz, ze to prawie koncowka :-)

:-) hihi to tak jak u mnie... allegro wertowałam od rana...zjadłam dziś więcej do południa niż przez cały dzień powinnam..chyba wstanę i coś porobię :-) chociaż się pokręcę po mieszkaniu, córa mnie na spacer ciągnie ale nie mogę za dużo chodzić bo mnie ciągnie tak na dole coś:-)
u nas trwa narada co do imion :-) jak byłam z Laurą w ciąży od początku wiedziałam jakie będzie imię nosiła a teraz mam dylemat:-) w sumie nie znam płci drugiego z dzieciaczków ( pierwsza to córeczka) to już sobie kombinuje powoli :-) póki co debatujemy nad Łucją bądź Amandą a jak chłopaczek by się trafił to ja bym chciała Witka ale cała rodzina jest na niee...
a oprócz Witka trochę mi się Marcel podoba :-)

ostatnio jak bylam w szpitalu, to lekarka nie wierzyla, ze mam blizniaki w 35 tyg, :-D, a ja do niej, ze sie strasznie zdenerwowalam, poniewaz nie czulam jednej dzidzi .... ale miala mine :szok:

tak Rabbit, to fakt, generalnie w kazdej chwili juz moze sie zaczac :-)

Ostatnia edycja:
ja też już nie wiem co ze sobą zrobić, z jednej strony bym poszła gdzieś albo pojechała - oczywiście na jakieś zakupy dzieciowe , ale mąż się wkurzy że znowu coś im kupiłam a z kasą średnio...więc mi się płakać chce...
jedyne co dziś zrobiłam to z koszyczka wyleżanych brzoskwiń - 2 słoiczki dżemu

cześć dziewczyny!
jestem totalnie zdołowana dziś :( spałam ze 3 godziny, rano mało nie zemdlałam przy pobieraniu krwi, a teraz jeszcze okazało się, że mojej Oli morfologia źle wyszła :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry