Milena23uk
Fanka BB :)
WOW dziewczyny ale fortuny wydajecie na te wizyty, naprawde... a nie mozna tak przez NFZ za darmo?? to bylo 3 lata temu ale ja wszystkie wizyty z Julka i usg mialam darmowe... 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ashiarona gratulacje!!Dziewczyny przesłodkie, a tak z ciekawosci jakie rozmiary ubranek mają na sobie?
Jola brzuchol z kosmosu po prostu..respect!!
Wszystkie sa na nie za duze :-), nawet early baby, ale dajemy rade
karola79 - jestem na aplikacji adwokackiej. A wizyty masz rzeczywiście bardzo drogie, ceny takie "warszawskie". ;-) Ja płaciłam 2*200zł ale za usg 4d z nagraniem na płytkę, tak to po 150. A cytologia u nas po 50-60 zł.
Mój mąż się wybiera w Twoje okolice we wtorek. Zesłali go do Wawy na jakieś rozmowy.

!! Moj bral odemnie 70zl za wizyte w tym czasem usg, czasem chodzilam za darmo do szpitala na lepsz sprzet i 2 razy mialam 4d za darmo, raz zaplacilam 100 bo chcialam nagranie wiec "na lewo" nie dalo rady a cytologia 10 zl
szok

szkoda, ale niestety nie potrzebujemy... moja panna tylko rowerkiem preferuje jeździć, wózkiem jeździ "od święta". Ale dzięki :-) Jak małżonek, lepiej już z pracą?