reklama

Ciąża bliźniacza

.Wkurzyła się tez na tych lekarzy bo poszlam do ordynatora szpitala i zlecił mi badania (oczywiście prywatnie) tostoplazmoza, cytomegalia,rózyczjka, hcv, HIV ITP. koszt około 200,00 . Dzisiaj byłam u mojego lekarza (bo był na uropie) i powiedział , że takie badania robi sie na początku ciaży a nie teraz .

Ewa ja miałam te badania na początku ciąży i zapłaciłam niecałe 200 zł!!! Miesiąc temu musiałam powtórzyć TSH i jakieś szczegółowe i za każde 20 zł w sumie 60 zł + 15 morfologia i 12 mocz!!!!

Ashiarona Długi poród ale piękne zakończenie i jeszcze od początku mozesz sama zajmować się dziewczynkami :) Za 2 tyg mam USG może się okaże że są dwa łozyska i też będę mogła sama rodzić , no co można pomarzyć ;-)

Ewa211 nasza Ola na pewno bedzie jeździć na razie w foteliku na przednim siedzieniu, a maluchy ze mną z tyłu, w fotelikach/nosidełkach. Czytałąm, ze ty płacisz 150 za wizytę. U nas normalnie 130 z USG, ale ja mam rabat przy bliźniakach i płacę 100 jak jestem raz w miesiącu, a jak będę częściej to jeszcze mniej :-) Chodzę do tego lekarza od 6 lat i leczył mnie przez 2 lata jak staraliśmy się o Olę więc moze stąd taka zniżka :-)

Jola466 brzuch po prostu przepotężny !!! Ale jaki okrąglutki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewa ja miałam te badania na początku ciąży i zapłaciłam niecałe 200 zł!!! Miesiąc temu musiałam powtórzyć TSH i jakieś szczegółowe i za każde 20 zł w sumie 60 zł + 15 morfologia i 12 mocz!!!!

Ashiarona Długi poród ale piękne zakończenie i jeszcze od początku mozesz sama zajmować się dziewczynkami :) Za 2 tyg mam USG może się okaże że są dwa łozyska i też będę mogła sama rodzić , no co można pomarzyć ;-)

Ewa211 nasza Ola na pewno bedzie jeździć na razie w foteliku na przednim siedzieniu, a maluchy ze mną z tyłu, w fotelikach/nosidełkach. Czytałąm, ze ty płacisz 150 za wizytę. U nas normalnie 130 z USG, ale ja mam rabat przy bliźniakach i płacę 100 jak jestem raz w miesiącu, a jak będę częściej to jeszcze mniej :-) Chodzę do tego lekarza od 6 lat i leczył mnie przez 2 lata jak staraliśmy się o Olę więc moze stąd taka zniżka :-)

Jola466 brzuch po prostu przepotężny !!! Ale jaki okrąglutki :-)

ja tez od początku ciązy płacilam jak za zboze, kazda wizyta 170pln i usg 250pln, a wszzystko po dwa razy w miesiącu, nie mówie o morfologii.
Za ta pierwsza zapłaciłam 290pln, dacie wiare, myslałam ze sie przewale.

karola ja też ciągle mam schize że to ta kolka...a tu po małą do przedszkola trzeba jechać :(

ja za pierwszą wizytę 200 zł i cytologia 90 zł....( cytologia za kare bo dawno nie miałam robionej) i nie miałam nic do powiedzenia na ten temat..

teraz płacę po 100 zł..za wizytę i 200 za usg..

karola79 - wizyty masz rzeczywiście bardzo drogie, ceny takie "warszawskie". ;-) Ja płaciłam 2*200zł ale za usg 4d z nagraniem na płytkę, tak to po 150. A cytologia u nas po 50-60 zł.
Mój mąż się wybiera w Twoje okolice we wtorek. Zesłali go do Wawy na jakieś rozmowy.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry