reklama

Ciąża bliźniacza

No tak....jesli lekarze tak mowia to na pewno wiedza co robia...
U mnie bylo tak ze Amelie parlam dosc dlugo...cofala sie..
A jak przyszla kolej na Ale to wkroczyl lekarz . Pamietam jak wyciagnal ja za nozki... Moj P malo wtedy nie zemdlal...:-)

Tak czy siak najwazniejsze aby dziewczynki przyszly na swiat szybciutko i bezpiecznie!!
A spojrzenia przechodni albo wytykanie palcem sa the best...:-D:sorry2::cool:

a jeszcze...rodzilas Julcie w Polsce czy tu w uk?

ja rodzilam Julke w PL. parlam przez 2,5 godz bo bylam tak zestersowana, a polozne na mnie krzyczaly 'dwa parcia i juz by Pani urodzila....'
ale mialy mine jak sie okazalo ze mala miala 4400gr!!! Pindy glupie! wiesz wogole nie ma co porownywac opieki w UK a w PL... ale to tylko moje zdanie ;)

reklama
Ashiarona gratulacje!!Dziewczyny przesłodkie, a tak z ciekawosci jakie rozmiary ubranek mają na sobie?
Jola brzuchol z kosmosu po prostu..respect!!
Milenka, Rabbit, Ewa doczekałyscie do 36 tc :tak:, pamietam jak zaczynałam pisać na forum to rabbit marzyła o 30tc hehe..
U mnie burdel jakich mało, mój M zaczął malować nasz pokój..a mnie strzela bo nic nie moge pomóc!!Niech ktoś mnie uśpi na pare tygodni..

karola Ty juz bliżej kochana..jak bede w 30tc przestane marudzić ;-).
Tossa my jeszcze troche sie pomeczymy i ponarzekamy..achh..

Dziewczynki czy da sie samem wyczuć, ze szyja sie skraca?Ja trzy razy dziennie lutke aplikuje i coraz to płycej moge ją wsadzać :dry:

Oj biedaczki..Zobaczycie wkrotce bedziecie czytac swoje posty i bedziecie sie smiac hihih

Milena nie moge sie teraz doczekac twoich bobasow.Najpier czekalam na Ashiarone teraz na ciebie ;-)
Ashirona jak zrobisz wiecej fotek wrzuc jeszcze pare,slodkie masz dziewczynki ;-)

A ja dzis koszmarnie sie czuje choc w ciazy nie jestem.Nie spalam do 4 rano,Hania plakala,wstawala,a ja mialam migrene jak stad do Warszawy i usialm wstawac.Myslalam ze pawia puszcze..A dzis jestem sama caly dzien z moimi trojaczkami i musze polozyc je spac sama,wykapac..jezuu jak sobie pomysle to mi ciary po plecach ida.Nie robilam tego juz kilka miesiecy...Nie wiem jak to loistycznie ogarne wieczorem..

ewaw - ja sobie nic nie aplikuję :blink: i trudno mi nawet odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale szyjka skróciła mi się o 1 cm w ciągu 3 tygodni i nic kompletnie nie czułam. Poszłam na dodatkową wizytębo brzuch mi twardniał. Lekarz przy badaniu też nic nie stwierdził oprócz tego że jest miękka a to że się skróciła dopiero wymierzyl robic mi usg dopochwowe.

Dziewczyny ja mam egzamin 17.X a później 24 ustny. Już widzę że się do tego czasu na bank nie będę nudziła bo jak zobaczyłam dzisiaj ile mam do pochłonięcia wiedzy to sie za głowę zlapałam. :wściekła/y:

reklama
Czesc dziewczyny ja własnie wróciłam ze szpitala gdzie rodziłam Julke, i mi powiedzieli , ze jak na skierowaniu od mojego prowadzacego gin. bedzie napisanie ze ma być cc to oni to uszanuja i nie ma sprawy. Cxzuje się lepiej wiec zobaczymy , musze to wszystko przemysleć.Jak sie nie zgodzi ordynator tego szpitala co miałam rodzić to ide do tego gdzie rodziłam Julke. Zobaczymy .
Ide troche odpocząć bo padam a nogi to juz masakra spuchnęte jak nie wiem co.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry