reklama

Ciąża bliźniacza

hejka dziewczyny hehehe ale miałam noc....baba chrapała i pierdziała na zmianę...jakaś masakra....wrrr...ale już wyszła....mam nadzieję że nikogo mi nie dadzą...i będę mieć spokój....już wolę umierać z nudów niż wąchać kogoś smrodki....

Ewa ja też mam dzieciaki główkowo....i tu nawet mi nie proponowali nt odrazu dali papiery na cc....byłam w niebo wzięta...hihhi

Jak narazie czuję się dobrze....tylko te żebra i miednica....ahhh ale już wytrzymam....

a wy jak tam okruszki??

to na jakim Ty oddziale lezysz?
myslała ze na patologii ciązy i tam nie ma pacjentek z innymi dolegliwosciami, wiec tak naprawde leza same młode laski

reklama
A i jeszcze jedno, ktos tu pisał o mozliwosci wyboru opcji porodu jesli to ciąza mnoga, sprawdzałas
to Ewa?
Powiem Ci ze nie srawdzałam, tak zadecydowała ordynator. Mój gin. powiedział , ze on by proponował mi cc , ponieważ mam przykre przeżycia jezeli chodzi o sn,. przy julce z wycieńczenia myslałam ze już nie urodze po 12 godz. tak wiec nie wiem. Sprawdze jeszcze jeden szpital i zobaczymy .

Ewa211 ale to nie lekarz prowadzący ciążę decyduje jaki ma być poród?. Przeciez to on daje skierowanie. Powiedz że masz blokadę psychiczną czy coś..

karola79 - a Ty cc będziesz miała?

Ja dzisiaj zostałam sama z Majką.. Siedzimy i oglądamy bajki. Mąż jej nagadał przed wyjściem do pracy że ma się mną opiekować i być grzeczna. Ciekawe jak długo wytrzyma :-) przd chwilą przyszła do mnie powiedziała: "Mamo, ty nie wstawaj, ty nie masz siły bo masz brzuch!!" Kochana jest.

Przez to siedzenie w domu też sama łapię jakieś doła. Może też dlatego że nudzi mi się, mąż ma gorący okres w firmie, odpowiada za jakieś projekty,wraca do domu o 19 a później jeszcze siedzi do 1-2. I normalnie tęsknię za Nim.:-(

Ewa, strasznie duzo Ci tego przepisał.....dzizasssssssssssss

NO masz racje, dlatego się wkurzyłam poszłam do nowego gin. tylko dlatego , że mój był na urlopie i powiedział ze jak coś by się działo to mam iśc do ordynatora szpitala wiec poszłam , oczywiście pywatnie bo tak sobie zazyczył i proszę pierdół ponapisywał , ze jedna wizyta mnie kosztowala 450,00 zł. Interes , że dziekuję a jeszcze powiedział ze czekamy do terminu i sn. , wieć wszystko co najgorsze wrrrrrrrrrrrrrrrrr jestem zła wściekła i zawiedzona , dlatego jade dzisiaj jeszcze do szpitala gdzie rodziłam Julke i zobaczymy co mi tam powiedzą.

Ashiarona..gratuluje przeslodkich malenkich istotek!!:tak::tak:
Jak na nie patrze to od razu przypomialy mi sie moje dziewczyny..:-)

milenko...Ty to jestes nocny marek..;-)

Ewa...a nie mozesz dostac epiduralu?? U nas w uk od razu powiedzieli mi ze bede miala znieczulenie bo jest konieczne w razie czego gdyby jednak byla potrzebna cesarka na cito! Tak zeby mnie nie usypiac.
Ja nie wyobrazam sobie miec cc- jak przypomne sobie te stekajace z bolu kobiety ktore lezaly kolo mnie...ja jak tylko obudzilam sie po transfuzji krwi zjadlam i od razu wstalam do moich kobietek....:tak:
Tak czy siak zycze takiego rozwiazania porodu na jaki sie nastawilas..:tak:

a tu moj brzuszek....cale 127 cm w pasie..;-) Zdjecia z 33 i 35 tygodnia..pozniej juz nie robilam..:

Uploaded with ImageShack.us

Załączniki

• DSC00168.jpg
    DSC00168.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 132
  • DSC00187.jpg
    DSC00187.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 131
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama