reklama

Ciąża bliźniacza

milenko...no ja to niska jestem wiec smiesznie wygladalam....ale brzuszki rzeczywiscie mamy podobne takie "skondensowane" w olbrzymnia sterczaca pilke...:-D
A Tobie tez juz sie opuscil..? Bo mi na koncu to tak poszedl do dolu ze siedziec nie moglam bo nie chcial mi sie zmiescic na kolanach..:shocked2:;-)

reklama
Oj dziewczyny jak ja nie lubię taich dylematów, sama nie wiem , co tu robić . I tak człowiek musi swoje wycierpieć, czy to przy porodzie sn. a potem lzej, czy cc a potem umierac. ahhhhhhhhhhhchciałabym miec juz to za sobą , bo przez to wszystko chodze całam nerwowa i rozdrazniona. Moze gdybym pierwszy poród miała lzejszy nie miałabym takich dylematów a zaznacze ze po sn . też 10 dni umierałam bo goiło się wszystko jak na psie.
Jolu brzuszek wspaniały , ja mam mniejszy .
Mielnko a ty jak sie nastawiasz sn. czy cc ?

dziewczyny nie wiem co jest grane ... nikomu w domu nie mówię, ale jeszcze kilka dni i zacznę fruwać na wysokości sufitu z nudów ...
nic mi się nie chce, siedze sama w domu i kompletnie nie mam do kogo się odezwać, no co najwyzej do psa - ale to jednostronna konwersacja...ile też można siedzieć na telefonie i gadać z mamą...dziś znowu siedzę i wyję... mam już dość oglądania tv, czytania książek, komputera i netu, czytania dzieciowych gazet...nie wiem co ze sobą po prostu zrobić :-( a tu jeszcze tyle czasu do rozwiązania i będzie coraz gorzej bo jesień za pasem i zaraz zima...czas mi się dłuży i ciągnie jak flaki z olejem...

Oj dziewczyny jak ja nie lubię taich dylematów, sama nie wiem , co tu robić . I tak człowiek musi swoje wycierpieć, czy to przy porodzie sn. a potem lzej, czy cc a potem umierac. ahhhhhhhhhhhchciałabym miec juz to za sobą , bo przez to wszystko chodze całam nerwowa i rozdrazniona. Moze gdybym pierwszy poród miała lzejszy nie miałabym takich dylematów a zaznacze ze po sn . też 10 dni umierałam bo goiło się wszystko jak na psie.
Jolu brzuszek wspaniały , ja mam mniejszy .
Mielnko a ty jak sie nastawiasz sn. czy cc ?

Ewa ja nie mam wyjscia. musze miec cc,
po pierwsze mala jest posladkowo ulozona, po drugie mam to spojenie ktore zaczyna sie rozchodzic a po trzecie mam paciorkowca wiec wszystkie 3 rzeczy wskaszuja na cc. chociaz u nas masz wybor jak chcesz rodzic. ;)

Tossa..to minie..tez tak mialam...burza hormonow robi swoje!
U mnie to jeszcze wyjscia nie bylo bo poprostu caly czas bylam sama- nikt do nas nie przylecial z rodzinki nawet po porodzie....takze glowa do gory!! To przejdzie...

rabbit..no z rownowaga bylo ciezko...:sorry2: Szczegolnie gdy szlam po schodach przewazalo mnie do tylu...:sorry2:

A brzuch rzeczywiscie byl wielki...ludzie na mnie patrzyli jak na ufoludka...:-D..Ja mam tylko 160cm wzrostu a cale 15 kilo ktore przytylam poszlo w bebenek..;-)

milenko...a masz na karcie napisane ze cc??
Bo ja w sumie tez mialam paciorkowca, Ala urodzila sie posladkowo...no nie mialm zdjagnozowanego rozchodzenia sie spojenia.
Za to co sie stalo z moimi miesniami...tak mi sie rozeszly ze teraz jak napne je to moge sobie pomiedzy reke wlozyc...:sorry2:
Pewnie to tez od szpitala zalezy...
A jak rodzilas Julcie??

Tossa..to minie..tez tak mialam...burza hormonow robi swoje!
U mnie to jeszcze wyjscia nie bylo bo poprostu caly czas bylam sama- nikt do nas nie przylecial z rodzinki nawet po porodzie....takze glowa do gory!! To przejdzie...

rabbit..no z rownowaga bylo ciezko...:sorry2: Szczegolnie gdy szlam po schodach przewazalo mnie do tylu...:sorry2:

A brzuch rzeczywiscie byl wielki...ludzie na mnie patrzyli jak na ufoludka...:-D..Ja mam tylko 160cm wzrostu a cale 15 kilo ktore przytylam poszlo w bebenek..;-)

milenko...a masz na karcie napisane ze cc??
Bo ja w sumie tez mialam paciorkowca, Ala urodzila sie posladkowo...no nie mialm zdjagnozowanego rozchodzenia sie spojenia.
Za to co sie stalo z moimi miesniami...tak mi sie rozeszly ze teraz jak napne je to moge sobie pomiedzy reke wlozyc...:sorry2:
Pewnie to tez od szpitala zalezy...
A jak rodzilas Julcie??

Jolu Julke rodzilam naturalnie... date cc ustalimy za 6 dni. ja badzo chcialam rodzic naturalnie, ale lekarz stwierdzil ze mala jest w takiej pozycji ze musieliy ja ciagnac za nozki i ze po co ryzykowac, ona jest -flexed breech. sam lekarz mi odradzil SN. sama juz nie wiem glupieje doslownie; / ale w sumie tez mi mowil ze sam paciorkowiec nie jhest wskazaniem do cc wiec rozumiem o co Ci chodzi, tyle ze u mnie jest wiecej za cc niz za sn...

Jolu Julke rodzilam naturalnie... date cc ustalimy za 6 dni. ja badzo chcialam rodzic naturalnie, ale lekarz stwierdzil ze mala jest w takiej pozycji ze musieliy ja ciagnac za nozki i ze po co ryzykowac, ona jest -flexed breech. sam lekarz mi odradzil SN. sama juz nie wiem glupieje doslownie; / ale w sumie tez mi mowil ze sam paciorkowiec nie jhest wskazaniem do cc wiec rozumiem o co Ci chodzi, tyle ze u mnie jest wiecej za cc niz za sn...
ja mam 174 cm wzrostu as przytylam 28 kg!!! i tez patrza i komentuja jakby baby w ciazy nie widzieli ... pfff:cool:

reklama
No tak....jesli lekarze tak mowia to na pewno wiedza co robia...
U mnie bylo tak ze Amelie parlam dosc dlugo...cofala sie..
A jak przyszla kolej na Ale to wkroczyl lekarz . Pamietam jak wyciagnal ja za nozki... Moj P malo wtedy nie zemdlal...:-)

Tak czy siak najwazniejsze aby dziewczynki przyszly na swiat szybciutko i bezpiecznie!!
A spojrzenia przechodni albo wytykanie palcem sa the best...:-D:sorry2::cool:

a jeszcze...rodzilas Julcie w Polsce czy tu w uk?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry