Milena23uk
Fanka BB :)
no nie mowcie,ze jeszcze spicie... juz 3.30!! wstawac i cisnienie mierzyc, juz! jak w szpitalu
lol
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nie mowcie,ze jeszcze spicie... juz 3.30!! wstawac i cisnienie mierzyc, juz! jak w szpitalulol
Przepisał mi urosept, magne B6 (ti juz brałam ), protifer (54,00), furaginum, feneterol, sorbifer, feryferon masakra on mi jeszcze przepisał po 2 opakowana a tu przecież koncówka ciązy , wkurzyłam się na maksa.Ashiarona - serdecznie gratulacje! namęczyłaś się trochę z tym porodem, ale przynajmniej nie męczysz się po cc. Dziewczynki są uroczeJa się chyba nie odważę rodzić SN..
rabbit, milena23 - okazałe te brzuszki :-)
Ewa211 z tego co pamiętam to różyczkę robi się w I trymestrze, a cytomegalii w ciąży i tak się nie leczy. Jeśli nie miałaś przeciwciał toxo to w II i III trymestrze powinno się powtórzyć (IGM). A co on Ci przepisał że tyle za leki płacisz??Zaszalał trochę z tymi lekami i badaniami.
Kasa niestety ucieka, sama za każdą wizytę płacę 150zł, teraz mam wizyty co 2 tyg
![]()
MoniaN - daj znać jak już ustalisz jakie foteliki Ci się zmieszczą. :-) Mam identyczną sytuację jak Ty, tylko samochód inny,ale też osobówka.
Dobrej nocy![]()

A i jeszcze jedno, ktos tu pisał o mozliwosci wyboru opcji porodu jesli to ciąza mnoga, sprawdzałasEwa, strasznie duzo Ci tego przepisał.....dzizasssssssssssss