reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Cześć Dziewczynki :-)
dopadł mnie dziwny ból z prawej strony pleców- ból nie do opisania promieniował nie wiedziałam co się dzieje..tak z 10 minut łzy mi leciały jak nie wiem co...i minęło... nie wiem czy to jakaś kolka czy może dziecko mi uciskało na nerw jakiś... uffff ale jak dobrze że minęło...
dziś coś chłodnawo na dworku :-(

Ashiarona - serdecznie gratulacje! namęczyłaś się trochę z tym porodem, ale przynajmniej nie męczysz się po cc. Dziewczynki są urocze :tak: Ja się chyba nie odważę rodzić SN..

rabbit, milena23 - okazałe te brzuszki :-)

Ewa211 z tego co pamiętam to różyczkę robi się w I trymestrze, a cytomegalii w ciąży i tak się nie leczy. Jeśli nie miałaś przeciwciał toxo to w II i III trymestrze powinno się powtórzyć (IGM). A co on Ci przepisał że tyle za leki płacisz?? :eek: Zaszalał trochę z tymi lekami i badaniami. :eek: Kasa niestety ucieka, sama za każdą wizytę płacę 150zł, teraz mam wizyty co 2 tyg :no:

MoniaN - daj znać jak już ustalisz jakie foteliki Ci się zmieszczą. :-) Mam identyczną sytuację jak Ty, tylko samochód inny,ale też osobówka.

Dobrej nocy :)
Przepisał mi urosept, magne B6 (ti juz brałam ), protifer (54,00), furaginum, feneterol, sorbifer, feryferon masakra on mi jeszcze przepisał po 2 opakowana a tu przecież koncówka ciązy , wkurzyłam się na maksa. :(

No ja nocke mam okropną , wszystko boli , dzisiaj jade jeszcze do innego szpitala tam gdzie rodziałam Julke , bo boje się sn a ordynator tego szpitala co mi mój gin . polecił nie widzi inaczej skoro dziewczyny sa glówkami w dół. A ja naprawde nie chce sn,. jak wspomne jak Julke rodziłam to normalnie ryczec mi się chce.

hejka dziewczyny hehehe ale miałam noc....baba chrapała i pierdziała na zmianę...jakaś masakra....wrrr...ale już wyszła....mam nadzieję że nikogo mi nie dadzą...i będę mieć spokój....już wolę umierać z nudów niż wąchać kogoś smrodki....

Ewa ja też mam dzieciaki główkowo....i tu nawet mi nie proponowali nt odrazu dali papiery na cc....byłam w niebo wzięta...hihhi

Jak narazie czuję się dobrze....tylko te żebra i miednica....ahhh ale już wytrzymam....

a wy jak tam okruszki??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry