Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurcze dziewczyny, odebrałam wyniki glukozy. Po godiznie po 50 gr glukozy wynik 156, norma do 140. Ja pierniczę, nigdy nie miałam kłopotów z cukrem, ale shit. Mam doła![]()

masakra mówie Wam, juz sama ze soba nie wytrzymujePrzedstawiam Wam moje Kochane szkrabki :-)
http://images37.fotosik.pl/1031/2085273ea7aa0733gen.jpg
Ja jestem gigant głodna i czekam az maz wróci z zakupów, kupilismy dzisiaj 3 foteliki.....
dla Frania juz ten najwiekszy i dla maluchów.....nie musze Wam pisac ile kasy poszło...
Bo o wciśnięciu trzech do mojego ficika CC to wogule nie ma co kombinować ;-)
Ashiarona suuuper.....dziewczynki piękne...
Karola kasa leci jak nie wiem....to jest najgorsze....blleeee ale masz foteliki..... i nie becz....bo dzieciaki to czują.....
![]()

Ashiarona jeszcze raz wielkie gratuacjeSłodziaki maleńkie :-)
Karola domyślam się ile kasy wam poszło. My musimy tylko dla Oli nowy kupić, na razie jeździ w takim do 18 kg. Wogule to nie wiem, jak w Vectrze zmieścimy później 3 większe fotelikiBo o wciśnięciu trzech do mojego ficika CC to wogule nie ma co kombinować ;-)
Ja wzbudziłam dziś sensację na moim zadupiu ;-) Na rozpoczęciu roku wszyscy gapili sie na mój brzch i jedna mama zapytała który to tydzień. Jak powiedziałam że 15 to było wilkie poruszenie....taka szczuplutka i taki brzuszek?? niech lekarz dobrze sprawdzi na usg bo moze tam dwoje siedzi....HIHIHI PEWNIE ŻE DWOJE ...MOJE SKARBY KOCHANE![]()