Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze dziewczyny, odebrałam wyniki glukozy. Po godiznie po 50 gr glukozy wynik 156, norma do 140. Ja pierniczę, nigdy nie miałam kłopotów z cukrem, ale shit. Mam doła![]()

masakra mówie Wam, juz sama ze soba nie wytrzymujePrzedstawiam Wam moje Kochane szkrabki :-)
http://images37.fotosik.pl/1031/2085273ea7aa0733gen.jpg
Ja jestem gigant głodna i czekam az maz wróci z zakupów, kupilismy dzisiaj 3 foteliki.....
dla Frania juz ten najwiekszy i dla maluchów.....nie musze Wam pisac ile kasy poszło...
Bo o wciśnięciu trzech do mojego ficika CC to wogule nie ma co kombinować ;-)
Ashiarona suuuper.....dziewczynki piękne...
Karola kasa leci jak nie wiem....to jest najgorsze....blleeee ale masz foteliki..... i nie becz....bo dzieciaki to czują.....
![]()

Ashiarona jeszcze raz wielkie gratuacjeSłodziaki maleńkie :-)
Karola domyślam się ile kasy wam poszło. My musimy tylko dla Oli nowy kupić, na razie jeździ w takim do 18 kg. Wogule to nie wiem, jak w Vectrze zmieścimy później 3 większe fotelikiBo o wciśnięciu trzech do mojego ficika CC to wogule nie ma co kombinować ;-)
Ja wzbudziłam dziś sensację na moim zadupiu ;-) Na rozpoczęciu roku wszyscy gapili sie na mój brzch i jedna mama zapytała który to tydzień. Jak powiedziałam że 15 to było wilkie poruszenie....taka szczuplutka i taki brzuszek?? niech lekarz dobrze sprawdzi na usg bo moze tam dwoje siedzi....HIHIHI PEWNIE ŻE DWOJE ...MOJE SKARBY KOCHANE![]()