reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
cześć!
Dziewczyny brzuchale wielkie już macie :)
Ja też miałam takie zyłki na brzuchu w pierwszej ciąży. Mnie strasznie martwi to, ze w pierwszej ciąży zaczęły mi sie rozchodzić mięśnie brzucha (najpierw lekarz myślał, ze to przepuklina). Jak w tej ciąży będę miała taki gigantyczny jak wy, to mi się chyba rozejdą ma maxa. Kurcze, moze mój gin zaplanuje wcześniej cesarkę z tego powodu??
Karola z tą kasą to teraz prawie każdy ma problem. My chyba ogłosimy bankructwo jak będziemy w komplecie.

Dziś moja Olinia poszła do przedszkola i nie chciała zostać, to przez przedszkolankę. Mieliśmy z nią spięcie i Ola pamięta co jej ta baba powiedziała i boi sie jej :wściekła/y:
Ehhh wogule mam strasznego doła dzisiaj :-(

Ale ładne bąbelki,jeszcze raz gratuluje az by chciało sie do nich przytulic.
Ja jestem gigant głodna i czekam az maz wróci z zakupów, kupilismy dzisiaj 3 foteliki.....
dla Frania juz ten najwiekszy i dla maluchów.....nie musze Wam pisac ile kasy poszło...dizaster:szok:
a ogolnie to jakas płaczliwa jestem jak jakas histeryczka:-Dmasakra mówie Wam, juz sama ze soba nie wytrzymuje

Ashiarona jeszcze raz wielkie gratuacje:) Słodziaki maleńkie :-)

Ja jestem gigant głodna i czekam az maz wróci z zakupów, kupilismy dzisiaj 3 foteliki.....
dla Frania juz ten najwiekszy i dla maluchów.....nie musze Wam pisac ile kasy poszło...

Karola domyślam się ile kasy wam poszło. My musimy tylko dla Oli nowy kupić, na razie jeździ w takim do 18 kg. Wogule to nie wiem, jak w Vectrze zmieścimy później 3 większe foteliki:eek: Bo o wciśnięciu trzech do mojego ficika CC to wogule nie ma co kombinować ;-)

Ja wzbudziłam dziś sensację na moim zadupiu ;-) Na rozpoczęciu roku wszyscy gapili sie na mój brzch i jedna mama zapytała który to tydzień. Jak powiedziałam że 15 to było wilkie poruszenie....taka szczuplutka i taki brzuszek?? niech lekarz dobrze sprawdzi na usg bo moze tam dwoje siedzi....HIHIHI PEWNIE ŻE DWOJE ...MOJE SKARBY KOCHANE :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ashiarona jeszcze raz wielkie gratuacje:) Słodziaki maleńkie :-)

Karola domyślam się ile kasy wam poszło. My musimy tylko dla Oli nowy kupić, na razie jeździ w takim do 18 kg. Wogule to nie wiem, jak w Vectrze zmieścimy później 3 większe foteliki:eek: Bo o wciśnięciu trzech do mojego ficika CC to wogule nie ma co kombinować ;-)

Ja wzbudziłam dziś sensację na moim zadupiu ;-) Na rozpoczęciu roku wszyscy gapili sie na mój brzch i jedna mama zapytała który to tydzień. Jak powiedziałam że 15 to było wilkie poruszenie....taka szczuplutka i taki brzuszek?? niech lekarz dobrze sprawdzi na usg bo moze tam dwoje siedzi....HIHIHI PEWNIE ŻE DWOJE ...MOJE SKARBY KOCHANE :-D

Ja na szczescie mam duze auto, wiec luz ale pamietam jak je dostałam na urodziny to hmmmmmmmmmm byłam zaskoczona bo myslałam o małym sportowym autku a tu taki kolos.
A teraz to Bogu dziekuje za ten autobus bo dzisiaj napewno bysmy nie zmienili mi samochodu.
Do męża pewnie tez sie zmieszcza ale problem u niego bedzie jak bliznaiki przesiądą sie do tych fotelików do 18kg, one sa potezne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry