reklama

Ciąża bliźniacza

oo gaszzz... a mi dali do pokoju starszą babkę do zabiegu...wrrr....ma raka szyjki macicy....ale max będzie do jutra....współczuje jej bo ja w nocy budzę się co godzinę na siku.... że też młodej mi nie dadzą....

jola pokazuj brzuchol....ja jestem ciekawa jaki miałaś....:P

Ewcia ja też bym chciała znowu usg...żeby zobaczyć co tam u dziciaków...czy uosły...trzymam kciuki za jutro...:)

reklama
dzień doberek!
nadrobiłam co naskrobałyście :-)po 1. - brzuszki macie cudo ! takie zgrabne !
rabbit - trzymaj się, pogadaj z dziewczynkami żeby się nie wygłupiały i mają zostać w środku jeszcze 7 dni !
karola - dzielna kobitko, trzymam kciuki aby się naprostowało w sprawie męża i w ogóle ...

a tak w ogóle to chciałabym już dobijać do 30 tygodnia :-) bo martwię się trochę że jesienią-zimą będę chyba spadochron na siebie zakładać :-)

dziś oficjalnie się lenię! :-) ugotuję tylko zupę marchewkową na obiad i z psem na spacer potem wyjdę a poza tym - leżenie bykiem :-)

Dzień Dobry :-)
nockę miałam zarwaną - chłopaki bardzo mocno kopali..aż się zastanawiałam czy może jest coś nie tak... ale się uspokoiło...
dziś rano z małą rozrabiaką byłam w przedszkolu a oto i jak się prezentowała :D 20110901475.jpg

zauważyłam ostatnio że wszystkim i wszystkiemu robię zdjęcia :-)
zapraszam na pyszne rogaliki z jabłuszkiem ...mama mi upiekła ale się chętnie podzielę:-)

Paulinka ale urocza panienka z Twojej córy :-)
rogalika chętnie bym zjadła...nie mam nastroju ostatnio na wypieki, dobrze że mam wenę na gotowanie obiadów :-)
właśnie wstawiłam już zupę marchewkową :-)

hej dziewczynki :)
a ja wlasnie czekam az mezo o 12 pojedzie na zakupy :) zrobie dzisiaj gulasz z indyka, kluchy slaskie, szpinak :) a na deser dla meza (ma dzisiaj urodzinki) zrobie ciasto bananowe :) heheh ambicje mam wielkie.. a poki co po natrysku tak mi sie slabo zrobilo ze spalam 2 godz :(

Ja tez mialam zyly na brzuchu,ale na piersiach wooooow straaaszne.
A rozstepy,no wlasnie.W pierwszej ciazy koszmar,a teraz juz skora rozciagnieta nie mialam zadnych a tamte bardzo zjasnialy po bio oilu.

Jola pokaz dziewczynom swoj beben hihih to sie rozwesela;-)

reklama
STO LAT STO LAT....DLA MĘŻUSIA....!!!!!!

nooo kobitko to masz kupe roboty przed sobą.....ale na ciasto mogę się załapać??
sorki ale muszę: "natrysk" hihihiihihihihihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry