reklama

Ciąża bliźniacza

Ania spoko Maroko, masz cesarke za 8 dni i Babelki beda sie sluchac... ;)
albo ciotka Milena z nimi pogada! :angry:

Ewa ja tez sie denerwuje,ze nie wiem co i jak, ale ja jestem w kazdej chwili gotowa, czekam i czekam, juz ise ni moge doczekac hihi

reklama
Dziewczyny śliczne macie te brzuszki i nie takie duże jak myślalam ;) co do żyłek, to nie sa to moze rozstepy ale mialam takie cos i slad po tym zostal niestety :/ rok temu byłam na Waszym miejscu, jak ja Was rozumiem :D Trzymajcie się w trójpaku jak najdłużej

Dziewczyny śliczne macie te brzuszki i nie takie duże jak myślalam ;) co do żyłek, to nie sa to moze rozstepy ale mialam takie cos i slad po tym zostal niestety :/ rok temu byłam na Waszym miejscu, jak ja Was rozumiem :D Trzymajcie się w trójpaku jak najdłużej

Olis rozstepy rostepami, mam troche z pierwszej ciazy, ale zyly staly sie baaaardzo widoczne...

Czesc Wam,
noc naprawde niczego sobie:))))))
dzewczyny fajowe te Wasze brzuchy ale naprawde juz duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuze;-)
Mogłabym juz smieło napisac ze jest ok ale znowu pojawiły sie problemy biznesowe u nas w domu i widze jak mój m sie denerwuje ahhhhhhhhh, tak mi go zal ale ja tez sie martwie

hello...przetrwałam noc....a dzieciaki nadal w brzuchu....muszą poczekać jeszcze tydzień....:D oczywiście zgaga nadal mnie męczy...ale już wszystko przetrzymam....

jeżeli chodzi o brzusio to nie mam rozstępów....na razie....mam nadzieje że się obejdzie....ale żył mam dużo..... trudno....

karola współczuje problemów w domku....wspieraj mocno mężusia....

a jak tam reszta mam się trzyma???

Hejka. ja od rana z paczka cheetosow przy lozku haha ;)
tak sie obudzilam i mnie natchnelo ze musze jeszcze wytrzymac 2,5-3,5 tyg... dla dzieciakow , chce zeby byly 'well cooked' ;)
Rabbit you go girl, tak 3 maj ! i sciskamy dalej :tak:
Karola tak bym chciala C i pomoc, cos doradzic, nikestety nie wiem sama co... sami jestesmy w szrej dupie, wiec moje rady napewno sie nie zdadza, nie mniej jednak 3mam mocno za Was kciukasy!!!!

Hej dziewczyny...ale slicznete Wasze brzuszki..:tak:
Az otworzylam swoj album ciazowy i poogladalam moja dynie..;-)

rabbit...trzymaj sie...na pewno wytrzymasz jeszcze ten tydzien!!

milenko...ja mialam strasznie duzo zylek..skora na pepku mi sie rozeszla i byla tak cieniusienka ze w sotatnich tygodniach pamietam jak siedzialm i plakalam z bolu
bo myslalam ze mi peknie w tym mniejscu.
Jesli chodzi o rozstepy to dopiero je zobaczylam jak juz dziewczyny sie urodzily...
Mialam nawet juz wstawic fotke mojego bebenka ale stwierdzialm ze nie bede Was zanudzac..;-)

karola...to chyba wiekszosc ludzi dopada teraz....u nas ten nie wesolo..:-(

reklama
Czesc dziewczyny , u mnie też nocka nie najgorzej.Troche słabo sie czuje , bo mam nowe leki i chyba muszę sie do nich przyzwyczaić. Juz nie mogę się doczekać jutrzejszego USG. Rabit trzymaj się będzie dobrze , a my z Milenka to musimy jeszcze wytrzymać , bo nasi lekarze to optymiści hihihih.Moje słoneczko własnie poszło do szkoły z męzem na rozpoczęcie cała rozpromieniona bo bardzo juz tęskniła za koleżankami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry