reklama

Ciąża bliźniacza

hej dziewczyny, ja tez noc mialam paskudna... pol nie spalam, plecy i biodra bola jakby sie mialy rozpasc za chwile... no ale co tam, zagryzam zeby i dam rade :)

wlasnie wstawilam ciasto bananowe, ostatnie zniklo tego samego dnia co je zrobilam :) a dzis idziemy do znajomych na obiadek wiec bedzie idealny deserek :) buziaki i do wieczorka

reklama
No czesc dziewczyny witaj Rabbit , Milenko. Ja juz chyba za długo nie wytrzymam. Dzisiaj w nocy 3 razy wyciekły mi wody płodowe (przeżroczysta woda ) w bardzo małych ilosciach ale jednak, skurcze przepowiadajace tez są coraz częściej i rano miałam bieg............ke.Oj robi sie niebezpiecznie a mój mąż dzisiaj idzie na nocke do pracy , troche dygam . ojojoj.
Rabbit ty tez juz tylko 5 dni , ciekawe , która z nas puerwsza hihihih. Mi cała noc dzisiaj śniła się porodówka a spałam czujnie .

No czesc dziewczyny witaj Rabbit , Milenko. Ja juz chyba za długo nie wytrzymam. Dzisiaj w nocy 3 razy wyciekły mi wody płodowe (przeżroczysta woda ) w bardzo małych ilosciach ale jednak, skurcze przepowiadajace tez są coraz częściej i rano miałam bieg............ke.Oj robi sie niebezpiecznie a mój mąż dzisiaj idzie na nocke do pracy , troche dygam . ojojoj.
Rabbit ty tez juz tylko 5 dni , ciekawe , która z nas puerwsza hihihih. Mi cała noc dzisiaj śniła się porodówka a spałam czujnie .

Kurcze Ewka dzwonilas do dr z tymi wodami?? bo mnie kazali natychmiast dzwonic.... ;) 3mam kciuki, u Ciebie to juz kwestia paru dni a mozer godz....

Ewa trzymam kciukasy!

Mamamacka ciasto bananowe zasmakowalo co? Ja dzis chyba robie zpodojnej porcji na wielka blache bo moj maz i syn nie mog sie opanowac hihi teraz teciowa robi i cos czuje ze bedzie zachwycona!

Hej dziewczxyny, daje Wam tylko znac zebyscie sie nie martwily,ze nie pisze. otoz moje cisnienie skacze mi do 158/89 jest mi caly czas bardzo nie dobrze i boli glowa wiec jade do szpitala zeby mi zbadali mocz, KTG itp. jak sie nie odezwe dzis to znaczy ze zostawili mnie na noc. Jakby dzialo sie cos powaznego to dam znac Ani-Rabbit i ona da Wam znac... 3majcie kciuki!!! buziaki dla Was!

Milenka, Ewa trzymajcie sie dzielnie!!Rabbit ty pod dobrą opieką jestes i tylko 5 dni zostało..ja nie moge!!!
A Milenka co do ubranek to w Tesco newborn mają malutkie rozmiary, nawet mniejsze niż w Mothercare na tiny baby, bo w takie tez sie zaopatrzyłam..

A ja zaczynam dołączać do grona bezsennych..dzis o 4 sie obudziłam i juz spać nie mogłam,a bioderka tez zaczynają boleć od spania na boku.Byleby do 30tc bedzie bezpieczniej.

reklama
rabbit trzymam kciuki juz tak niewiele zostało :):) też koniec ciązy przypadł mi na lato,mega upalne,...wiec wiem ze nie jest latwo,pachwiny tak mnie bolały ze ani siedziec ani lezec....w nocy tez za bardzo spac nie moglam....ale widok malenstw wynagradza wszystko!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry