Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja dopiero przeczytałam co się dzis działo Dziewczyny trzymam mocno kciuki!!!!!!
Ja dziś z łóżka nie wychodziłam, ból nie do zniesienia, kurcze to rwa kulszowa
Rabbit, wiesz moze cos nowego???
Ja miałam noc koszmarną, nie spałam i w ogóle dno pancerne! na dodatek obiecałam męzowi, że bedzie mógł pojechac dzisiaj na lotnisko polatac, wiec pojechał a ja zostałam z Frankiem ale czuje sie beznadziejnie. Oj to bedzie długi dzien.
Zdobrych informacji to mój maz ma prace
Hej dziewczyny.
Oj fałszywe alarmy, czy może jednak dziewczyny się rozpakują? hehe. Trzmymam kciuki
Mnie wczoraj cały dzień i dzisiejsza noc bolał ząb, który mi zaczęła w piątek kanałowo robić, o rany, a apapy to wiecie jak pomagają
Monia, ja miałam rwę w drugiej ciąży, masakra, współczuję.
Mój mąż z córą polecieli w piątek do Włoch do jego mamy a tydzień. Ale tu spokojnie bez nich, hihi Niech sie rozerwą, i naładuja akumulatory, zwłaszcza mąż, potem będzie mi jego energia potrzebna
Cześć :-)
u mnie dziś pierwsza przespana w całości nocka, samej mi trudno w to uwierzyć ...na dodatek jak tylko się obudziłam od razu zjadłam kawałek ( dużżży) ptysia...mniam mniam Dziś zapowiada się dzień zabaw więc zbieram siły :-)
miłego dnia :-)
Czesc dziewczynki ale pospałam, wczorajszy dzień mnie wykończył. Jak narazie jestem w domku , czekam co sie wydarzy. Dziekuję Wam za troskę a Rabiit to najlepszy łącznik czuje się bezpiecznie , mąż się śmieje , że przejmuje się bardziej niż on hihihi i chyba poprosi Rabbit o to zeby była chrzesną. Milenko głowa do góry , będzie dobrze .
Jeszcze raz dzięki i bede się co jakiś czas oddzywac .