reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Rabbit, wiesz moze cos nowego???
Ja miałam noc koszmarną, nie spałam i w ogóle dno pancerne! na dodatek obiecałam męzowi, że bedzie mógł pojechac dzisiaj na lotnisko polatac, wiec pojechał a ja zostałam z Frankiem ale czuje sie beznadziejnie. Oj to bedzie długi dzien.
Zdobrych informacji to mój maz ma prace:happy:

Hej dziewczyny.
Oj fałszywe alarmy, czy może jednak dziewczyny się rozpakują? hehe. Trzmymam kciuki:)
Mnie wczoraj cały dzień i dzisiejsza noc bolał ząb, który mi zaczęła w piątek kanałowo robić, o rany, a apapy to wiecie jak pomagają :crazy::crazy:

Monia, ja miałam rwę w drugiej ciąży, masakra, współczuję.

Mój mąż z córą polecieli w piątek do Włoch do jego mamy a tydzień. Ale tu spokojnie bez nich, hihi :) Niech sie rozerwą, i naładuja akumulatory, zwłaszcza mąż, potem będzie mi jego energia potrzebna :)

Miłego dzionka.

Cześć :-)
u mnie dziś pierwsza przespana w całości nocka, samej mi trudno w to uwierzyć ...na dodatek jak tylko się obudziłam od razu zjadłam kawałek ( dużżży) ptysia...mniam mniam Dziś zapowiada się dzień zabaw więc zbieram siły :-)
miłego dnia :-)

reklama
Czesc dziewczynki ale pospałam, wczorajszy dzień mnie wykończył. Jak narazie jestem w domku , czekam co sie wydarzy. Dziekuję Wam za troskę a Rabiit to najlepszy łącznik czuje się bezpiecznie , mąż się śmieje , że przejmuje się bardziej niż on hihihi i chyba poprosi Rabbit o to zeby była chrzesną. Milenko głowa do góry , będzie dobrze .
Jeszcze raz dzięki i bede się co jakiś czas oddzywac .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry