reklama

Ciąża bliźniacza

dzięki Małgosiak....ja to wytrzymam do wyznaczonego terminu cc.....ale dziewczyny nam się sypią.....już niedługo dołącze do waszego wątku...i będę miała milion pytań.,....hihihi......

reklama
jaka tu cisza dziś ....
oj moje bioderka :-) ciągną i ciągną....
ja dziś miałam odpoczywać jednak spędziłam pół dnia w toalecie...kurde biore już tyle żelaza że już mam dosyć no i odbija się to przeogromnymi zaparciami dziś jadłam śliwki suszone, jabłka i buraczki żeby tylko sobie jakoś pomóc...:-(
jak wam mija sobotnie popołudnie??

Palinka ja nie brałam żelaza a całą ciąże mam z tym problemy domowe sposoby zawiodły...:( niestety....więc prawie za każdym razem bym czopek glicerynowy....:( tochę pomagał chociaż nie był to jakiś mega wyczyn....

aa u mnie właśnie byli teście....wrócili z senatorium....cieszą się ze dzieciaki poczekały na dziadków....:)

Milena napisała do mnie smsa....ma podejrzenie zatrucia ciążowego...czeka na wyniki krwi...ciśnienie ma już w normie...ale pojawiło się białko w moczu i inne objawy....jak tylko coś będę wiedzieć to odrazu napisze....

echhh biedna Milenka..no to bedzie pewnie cc, ale 36tc to totalnie bezstresowo juz.Dzieciaczki na pewno zdrowe i duże są..czekamy na wieści!!
Palinka24 ja za to rozwolnienie mam po żelazie i też sie męcze :(..a czopka w zyciu sobie nie wtykne o nieeee!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry