Milenka28
Fanka BB :)
Ach coś nie mogę fotek wkleić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

moira leze w Siemiradzkim wiec jakbys sie wybierala na dzien otwarty w sobote to ja tez bede- w szlafrokuPauli - a w którym szpitalu leżysz? Na Kopernika? Jeśli tak to na którym piętrze? Ja leżałam na Patologii na Ip i tam niechętnie wypuszczają do domu jeśli cokolwiek im nie gra. Wolą chuchać na zimne. I dobrze, bo porobią Ci badanka, wszystko sprawdzą a potem na spokojnie puszczą do domciu.
Milenka - w którym tc urodziły sie Twoje dzidziołki? Dobrze że walczysz jeszcze z laktacją - może jeszcze sie rozkręci?
Milenka,gratuluję wspaniałych maluszków:-)Mateusz i PatrykZobacz załącznik 185669
u nas w 21 tygodniu bylo 8g różnicy a w 27 tygodniu było 60g różnicy! heh żadna różnica! Ciekawe jak teraz... za tydzień jedziemy na usg genetyczne i tam nam dokładnie wyliczą wagę dzieci...
fura super! też taką kupimy tylko szaro-różową ale też z serii "serca" :-)