Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super,że przechodzi:-)W sumie na każdej ulotce piszą,że po konsultacji z lekarzem,a to mleczko napewno nie zaszkodzi.Ja biorę przeważnie przed spaniem,bo wtedy najbardziej mnie męczy,no i w środku dnia,ale to jak naprawdę ciężko wytrzymac;-)Pozdrawiam:-)Dziewczyny ... wielkie dzięki :-) Kupilam i wyprobowalam mleczko Maalox. POMAGA !!! Normalnie wielkie dzieki. Pomalu wracam do życia.
Piszecie, ze mozna go stosowac. Na ulotce jest napisane, ze po konsultacji z lekarzem. Mysle, ze napisali to zapobiegawczo, kobieta w aptece mowila, ze moge. A czy Wy konsultowalyscie to z ginem?
Jeszcze jedno. Czy jest jakas dawka, ktorej nie przekraczacie? Na ulotce napisali, ze mozna 14 łyżek stolowych na dobe, ale mysle, ze my (ciezarowki) powinnysmy nieco zmniejszyc ta dawke, co Wy na to? Oczywiscie nie zamierzac lykac tego w max. dawce, ale tak na wszelki wypadek wole zapytac, czy jest jakas ktorej lepiej nie przekraczac?
Ja mam identyczne pościele:-)Są naprawdę pięknemoniora02 - noo napewno się zmniejszy różnica :-) trzeba być dobrej myśli:-)
moira - noo zaczęłam zakupy!!:-):-) wkońcu!! frajda extra! wolałabym co prawda robić je w normalnym sklepie ale cóż... jutro chyba się wybierzemy do Entliczka... na mega zakupy:-):-):-) o ile moje gardło nie sprawi nam niespodzianki bo od wczoraj coś się dziwnie zachowuje... tzn tchawica... dzisiaj zamówię pościel i rożki MY-SWEET-BABY *** pościel 3-cz.120x90 cm cudna (827751242) - Aukcje internetowe Allegro
wybraliśmy wzór 220 i 237 :-)
Ale masz już dużych chłopców... :-) supcio! ja muszę czekać do czwartku... :-)
ivi80 - ja kupiłam Maalox po konsultacji z lekarzem... nie mówił mi nic o dawkowaniu... biore kiedy muszę... czasem raz, czasem kilka razy a czasem wogóle...:-) super że Ci pomaga:-)
Otworzyli u nas polski sklep z rzeczami dla dzieciaczków i jak tam weszłam to nie mogłam się powstrzymac i od razu kupiłam;-)