AGATA777
Fanka BB :)
Gratulacje dla mamusi:-)i bobasków:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Renia, Rabbit, Milenka gratuluję, śliczne maluszki i życzę dużo cierpliwosci i wytrwałosci, ale Was dużo, świeżo upieczonych mam a ile jeszcze będzie
jeśli chodzi o cc to miałam 2 razy - raz bolało a 2 nie,za 1 razem chcialam naturalnie rodzic i po 40 godzinach mialam cc z corką w kanale rodnym i nawet nie pisze jaki bol przezywałam jak mi ja wyszarpywali ze mnie, nie życze nikomu! ale za 2 razem to wogole nie bolalo (zapłacona cesarka i wieeelkie znieczulenie), wstałam szybciej, w koncu były dwa malenstwa do ogarniecia, a nie wierzę zeby w jakims szpitalu polozne nie pomagały, ja to nawet mogłam raz zostawic na całą noc i sie wyspac
jak byłam w szpitalu to jedna kobieta sama odciagala pokarm, tylko brala butelki z połoznictwa - ustaliła sobie ze nie bedzie karmic piersia i tyle i przeciez jej nie zmuszą ani nie wyrzucą ze szpitala, a jak ja nie mialam za duzo pokarmu to dokarmiali mi dzieciaczki i to było chyba najlepsze bo nie spadali z wagi, jechalam z nimi po kazdym karmieniu i popieram rainmanke,dla mnie sztuczne mleko to zbawieniei wcale nie mowie ze z cycusia jest złe, ale to trzeba miec twardą psychike
olis23 wszystkiego najlepszego dla coreczek