reklama

Ciąża bliźniacza

CzescWam......rany jak mi juz ciezko bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Milena tak bardzo sie ciesze z Twojej małej lokalnej mleczarni i trzymam kciuki za jeszcze.
Katii82, musisz poczekac z odpowiedzia na specjalistki, min Tosse.
Ja znowu mam doły:-(

reklama
wiecie co chyba mam dość tego wielkiego brzuszyska!
cokolwiek zrobię to za chwilę padam na wyro taka jestem umęczona, zziajana i spocona!
mimo to kocham te swoje małe dwa szkraby w środku...tylko nie wiem jak poprasuję ogromną górę prania! bo czeka na mnie od zeszłego tyogdnia 2 prania, wczorajsze 2 prania,dzisiaj już się piorą pieluchy i ubranka z koszulami do szpitala, jeszcze muszę uprać ręczniki i nasze, osobno marynarkę sztruksową męża i koc, a potem zabrać się za pranie jeszcze ubranek które dostaliśmy od zupełnie obcych osób :-)
No ja lekarzem nie jestem więc nie wiem co może oznaczać taka beta...bez usg ciężko stwierdzić czy to ciąża bliźniacza czy pojedyncza

O dżizas..Tossa totalnie popieram,zgadzam sie i łacze sie w bólu..ogarnełam kuchnie z rana,wzielam prysznic, nabalsamowałam i umieram!!Chyba juz dzis nic nie zdołam zrobic tak sie zmachałam.Co do prasowania noooo mówiłam niezle tego nie??Na szczescie tesciowa wszysko poprasuje hihihi,nie mam co narzekać.
Kati przy takiej becie idz na usg po prostu, bedzie juz widać co i jak.
karolka u r almost there!!
Agata a fuuu okropne to :-D

ewaw1 - biorę 3 razy dziennie Magne B6 i no spę 2-3 razy dziennie, ale jakoś nie widzę różnicy.. Skoro lekarz powiedział że "to się zdarza" bo to ciąża mnoga, to może rzeczywiście nie powinnam zwracać uwagi na to. Już przestałam pankować, bo przecież dzieciaki to czują i później się jakieś zestresowane urodzą..;-)

karola79 - a czemu masz doły? spakowana już do szpitala jesteś? Ale Ty już blisko jesteś :)

Tossa - a jaki masz obwód brzucha? ja dokonałam pomiaru i mm 106, zaczynałam z 69.

Oglądałam zdjęcia dzieci Mileny23 na facebooku - ale słodycz, śliczne są.

yogustta ja biore magnez 3x2, i pomagało, ale ostatnio coraz bardziej sie stawia, ale poki szyjka sie trzyma nie ma sie co martwic masz racje.
Ja namietnie obwód brzucha mierze i 98cm, a zaczynałam z 67.Cos od wczoraj dziewczyny sie słabo ruszają, na co moj M powiedzial, jakbys lezała do góry nogami yo tez ne chciało by ci sie ruszać :-D.

reklama
A my dopiero pół godzinki temu wstaliśmy z synkiem . Teraz przyszedł dziadek to trochę się zajmie małym , a ja mam trochę spokoju .Niestety kolejny tydzień nici z przedszkola bo dalej chory .
Nogi , a właściwie stopy znów zaczęły puchnąć grr:wściekła/y: . Ginka kazała niby leżeć większość dnia ( nie wiem czemu ), ale jak pochodzę to lepiej schodzi niż po leżeniu .
Wczoraj mężuś zabrał się w końcu za prasowanie ubranek :-) . Jeszcze pieluchy tetrowe muszę kupić i poprać tylko nie mam pojęcia ile trzeba ich .
Oj mój brzucholek to już pewnie ma ze 130cm bo dawno nie mierzyłam , a już dawno temu było 124,więc olbrzymia jestem... i już naprawdę ciężko się ruszać . Pachwiny i spojenie boli coraz bardziej , ale i tak do tej pory lepiej niż w pierwszej ciąży bo wtedy przez spojenie to ruszyć się nie mogłam .
Chłopaki w brzuchu rozrabiają ile wlezie chociaż tyle dobrze bo jak za spokojni są to też się denerwuję .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry