reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Moja noc była fatalna...najpierw to nieprzyjemne kłucie z jednej strony,podejrzewam że mi maluch uciska na nerw...albo to nerwowe jest już sama nie wiem...zasnęłam dosyć szybko...
ale miałam okropny sen,śniło mi się że wylądowałam w szpitalu i mnie prądem dotykali żebym urodziła...uciekałam a ten szpital był ogromny i nie mogłam wyjścia znaleźć a jak się już obudziłam po 4 to zasnąć za chole...re nie mogłam...

Halo!Chyba tylko ja dobrą noc miałam, pomijając fakt, ze usnąć dwie godziny nie mogłam, bo tak mnie zebro bolało i oddychac nie mogłam..ale za to spałam do teraz :tak:.
Palinka na szczęscie to tylko zły sen..
Agata łyknij smecte sobie, ni i chyba koniec z lodami na jakis czas :-).
Tossa a ja nawet dzis nie usłyszałam jak mój M wstawał do pracy, taka ze mnie zonka hihi.

Czesc dziewczyny,
ja zasnełam o 04.00-dramat, własnie wstałam i mężys przywitał nas sokiem ze swiezych grejfrutów-pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha. Za nic w swiecie nie mam pomysłu co dzis robic??? Niby ładna pogoda ale nie wiem jak jest ciepło.
Bez kitu gdybym nie miała brzucha giganta to bym wpadła do tych Skierniewic do jakiejs fajnej knajpki na kawke z Wami.
OOO, dzisiaj na obiad mam pyszne nalesniki, pierwszy raz w zyciu wyszło mi takie cudo

Czy ja wiem czy koniec z lodami?Chyba smak zwycięży,heeee.
karola79
user-online.png
-mmm,lubię naleśniczki:-)
ewaw1
user-online.png
to chociaz Ty pospałaś.:-)

Agatko- tak jak rozmawiałyśmy rozważam Bielański :-)

Karola- ojjjj...sok z grejpfrutów , naleśniczki....pychotka.....

Ewaw1- ja kilka dni temu miałam problem z oddychaniem,w ogóle też mi serce wali jak oszalałe czasem i myślałam ze to ciśnienie ale mam niskie 90/60.

allllllllllllllle nudy.
młody oglada jakas denna bajke, ja mam zgage i najchetniej poszłabym na zakupy dzieciowe.
AAAAAAAAA, laski w MOTHERCARE do konca wrzesnia jest mega promocja na spiochy w trójpakach, za jeden płacisz regularna cene a za drugi 50%. Wiem ze tam sa wysokie ceny ale.....jak sie policzy to w tej ofercie jeden pajac wychodzi za 30pln dla porównania w Auchan pajace sa po 32pln, a nie musze Wam mówic o róznicach jakosciowych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry