reklama

Ciąża bliźniacza

walawenderki czosnek,cytryna, miód, sok malinowy to podstawa.Ja jeszcze zawsze mam w zapasie syrop *spam* z Pl,no i ja wychwalam pod niebiosa Mumomega tabletki a la tran dla kobiet w ciąży,poki co ja sie trzymam na tym wszystkim, a zawsze byle wiruch mnie łapał.

Kurcze a ja znowu padłam po kąpieli, namachałam sie, nawyginałam, ale ogoliłam wszystko co mozliwe :-D,no a syf w kuchni musi poczekać teraz..

reklama
ewaw1
user-online.png
-witaj w klubie ;bajzlu w kuchni;-)Goli mnie mąż ,ściemniam że nie mogę się schylać:-D

a ja już po obiadku,leżę sobie i dalej odczuwam ten nie miły ,,kłucio-ucisk'' ale już nie mam schizy że to skurcze poporodowe:-) dziś przyszły mi kombinezony ale takie jakieś duże mi się wydają maleństwa się w nich utopią!!!!

Właśnie wróciłam z kuchni, lemoniadka według AGATA777 zrobiona, obok mnie kanapeczka według MADZiA842.
EWAW1 - muszę wysłać M do apteki jak wróci, może coś mi polecą oprócz Halls. Trochę się powstrzymywałam od przyjmowałam dodatkowych leków, ale już najwyższy czas.Mam dość męczenia się. Byłam w GB, lekarz twierdzi , że nie mam żadnej infekcji klatki pierwsiowej. Ale będąc szczera, to ja nie mam zaufania do tej angielskiej służby zdrowia. Jak można stwiedzić coś bez dokładnego osuchania. Uffff

a ja już po obiadku,leżę sobie i dalej odczuwam ten nie miły ,,kłucio-ucisk'' ale już nie mam schizy że to skurcze poporodowe:-) dziś przyszły mi kombinezony ale takie jakieś duże mi się wydają maleństwa się w nich utopią!!!!

Podwiniesz rekawki i będzie dobrze. :-) Ja wczoraj skusiłam się popatrzeć na wózki, ale szybko zamknełam strone. Psychoza mnie ogarnia.

Hej!
Dziewczyny współczuję Wam i sobie też tych nieprzespanych nocek :-/ Ja zasnęłam o 2 a obudziłam się po 6-tej. W pierwszej ciąży też nie mogłam spać w nocy ale za to odbijałam sobie to w dzień a teraz nie ma szans, bo mała musi mieć codziennie obiadek. Ja i tak gotuję co drugi dzień więc nie jest źle.
Walawanderki mnie przeziębienie trzyma już prawie 2 tyg ale ja nie skuszę się na czosnek...bleee
Agatko ja też chętnie spróbuję lemoniady, już męża zagoniłam do roboty, bo ja przejełam teraz laptopa ;-)

Ostatnia edycja:
ceny wózków są wysokie, my zdecydowaliśmy się na zakup używanego.
wkurza mnie to że wcześniej mogłam sobie normalnie uciąć drzemkę w dzień a teraz lipa totalna ...niby ziewam...układam się,zawijam w kocyk i nic...
Ci moi chłopcy brutalnie mnie kopią dziś zero litości dla mamusi....

walawenderki ja zawsze chodze prywatnie do polskiego gp, bo irole oprócz paracetamolu i tak nic innego nie wymyślą ;-).
Agata no prosze taka to ma dobrze..ja sie wspomagam lusterkiem na razie, chociaz moj M bardzo by sie ucieszył jakbym go poprosiła o taką pomoc hihi.
Palinka powiem szczerze, ze ja tez miałam takie kłucio-uciski i odkąd biore fenka, jak ręką odjął..sama jestem w szoku bo nie wiedziałam, ze tak mi ulzy.
Monia brzucho rzeczywiscie duuży masz..chyba wiekszy niz ja nawet, ale postury podobnej jestesmy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry