reklama

Ciąża bliźniacza

walawenderki chyba tylko ty o mnie pamietasz..jakbym zniknęła z tego forum to chyba nikt by nie zauważył :-(.Taki własnie mam humor ostatnio, dół jak sto dwa, kłóce sie z M, tesciowa mnie denerwuje..achhh

Ewus jeszcze tylko 9-10 tyg, zobaczysz jak wszystko zleci!! humorki sa normalne w ciazy i po ciazy tez.. ja sie czuej z humorem teraz gorzej niz w ciazy... ale wszystko woroci do normy!! masz juz wszystko gotowe dla dziewczynek??? moze zajmij sie tym to Ci szybciej czs zleci... ja codziennie wykladalam i choewalam ubranka do szafy, jakby mnie porabalo, ale czas mi zlecial po 30 tyg raz dwa...

A moje laleczki dzis koncza 3 tyg!!! ale ten czas leci...

reklama
Hej dopiero wstałam.Dzień do du....y ,pochmurno i mam nerwa ,bo dzisiaj dzwonię do p.dr.-zobaczymy czy mnie podszyją.
Paulinka kup małej wit C 1000 i podziel na 2 razy .Ja zawsze tak robię.Wit,C w nadmiarze wypłukuje się z organizmu.

Dziewczyny, ja tez w tej ciazy mam takie humory ze szok, wyje, czepiam sie i wzystko mnie uwiera. Mam wrazenie ze nikt mnie nie docenia, ze taka ciaza to powinni mnie na lektyce nosic.....dzis wiem ze to na bank hormony, rano tez płakałam ze siły nie mam tyle ile bym chciała liczac ze m powie jestes taka wspaniała i dzielna.....yhy usłyszałam, kotku zbieraj sie szybciej-k.......wa, szybciej, niby jak mam to zrobic jak ledwo stoje?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry