• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Słuchajcie co mogę podać Laurze na gorączkę? do tej podawałam syrop ibufen ale jakoś tak wolno zbija...
mozesz podac paracetamol i ibuprofen na przemian. cos z paracetaamolem np panadol co 4 godz i w miedzy czasie -w razie potrzeby ibuprofen, czyli roznica miedzy paracetamolem i ibuprof bedzie 2 godz ale miedzy kazdym tym samym co 4 godz. 3mam kciuki.
a moze sprobuj czopka??

Milenka -dzięki wielkie!!! kiedyś tylko na czopkach jechałyśmy i był spokój a teraz jakoś tak zaczęła się bać czopków i przeszłam na syrop..
kurde nienawidzę jak jest chora...a już myślałam że ją puści bo tylko w nocy miała gorączkę i cały dzień był spokój...i teraz bach bach i rośnie powoli ...

Palinka - mi lekarz polecił Nurofen, bo ma właściowości i przeciwgorączkowe i przeciwzapalne. Tylko u nas syrop słabo działał, podawałam małej czopki i tak jak Milena pisze - przy b.wysokiej temp. na zmianę z paracetamolem..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry