• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

karola kurcze ale ci zazdroszczę że za tydzień już będziesz mieć dzieciaczki !!! czemu lekarz nie chce dłużej czekać ? pytam tak z czystej ciekawości
nie bój się cc!!! :-) pewnie będzie na drugi dzień boleć jak cholera cięcie ale dasz radę ! i nie musisz się golić na łyso :-P
weź kup sobie majtki poporodowe hartmana - one są wielorazowe i z bawełną chyba - więc wszystko oddycha i przede wszystkim są na tyle wysokie że nie będą ocierać rany ! polecała mi koleżanka te gacie ! która sama miała cc ...
I zaopatrz się w mydło biały jeleń - podobno super pomaga w gojeniu !
weź z 2 paczki podkładów poporodowych[/QUOTE
Moj lek.prowadzacy doszedł do wniosku, ze dzieci sa na tyle duze i dojzałe ze nie ma sensu ciagnac dalej tym bardziej, że Tosia zwolniła tempo przybierania na masie i na zewnatrz szybciej dogoni brata, zreszta ciaza blizniacza uwazana jest za donoszona w 36tygodniu, a to biedzie 36 z hakiem;))))))))))))))
Ciesze sie bo naprawde jestem juz umeczona.

Wysłałam zaproszenie do Youusty i Ewaw1-chyba (na fb)ale reszty nie umiem zweryfikowac:))

reklama
dobre :-D to i ja do Tossy w kolejke sie ustawie.

Kochana to zaproszenie na nk to nie do mnie poszło ;-).Jak to nie chce płacić urlopu?To ma jakies wyjscie?Przeciez to nie pracodawca płaci..

Sprawdź teraz.

Niestety ma, bo siedzę zbyt długo na zwolnieniu i się nie kwalifikuje w dodatku chcę mi obnizyć urlop,co chyba jest bezprawne. Szok - jutro kolejna batalia. Siedze, przeliczam i sprawdzam, bo coś mi tu nie pasuje. No cóż służył sługa wiernie a na koniec pan mu piernie.
Głowe dziś mam jak słoń d..pe. :wściekła/y:
Co do podszycia , Tossa ma wypracowany ścieg na obkredkę, sama widziałam , można też wybrać kolor nici :-D:-D
Polecam

no to jak tak to git!!!!
karola weż zaczaruj żebym i ja już rodziła!!!
boli mnie gardło, pocę się a mój mąż mówi że głos mam tak trzeszczący jak stare wrota od stodoły....
a w piątek rano jade na badania i pewnie znowu wyjdą takie sobie...

ja na fb mam zawieszone konto...mnie jak coś to na NK można...

hm...tak myślę że powinnam sobie torbę do szpitala pakować :-) ale zastanawiam się jakiej ma być ona wielkości....bo mam jedną dosyć sporą....i nie wiem czy mnie z nią nie wygonią ze szpitala....
Ja mam jutro Usg o 15.30 ale pewnie dłużej się zejdzie bo zawsze jakieś małe opóźnienie jest,już sobie kupiłam żelki żeby nie umrzeć z głodu w poczekalni...

Palinka ja wrzuciłam jedną paczkę - akurat jest mała , takie kupiłam http://allegro.pl/rewelacja-12szt-podklady-poporodowe-abena-normal-i1813757326.html, tylko że extra , więc maja dużą mniejszą paczkę niż absorgeny, a potem mąż mi drugą dowiezie...mam 3 koszule spakowane, 2 ręczniki, klapki pod prysznic, klapki zwykłe, skarpetki, 2 staniki karmniki , mydło biały jeleń , majtki siatkowe i chyba to na razie wszystko

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki wybieram nitkę dwukolorową ,różowo niebieską i szew na okrętkę ,heeee:-D
Karola cc nie jest straszne,wszystko będzie dobrze;-)
Najadłam się babeczek z malinami.
U lekarza p,dr,oblukała mnie łypnęła okiem na mój brzuch i sobie pomyślała :kobito jak ja ci współczuję.Ja za to z dumnie podniesioną głową ,ślicznie uczesana i umalowana zaczęłam gładzić mój brzuszek.
Ubrałam leginsy i przylegający sweterek za tyłeczek a na to mikro kurteczkę jeans .Nawet mój mąż powiedział,że ślicznie wyglądam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry