walawenderki
Fanka BB :)
dobranoc laski, ja zmykam, bo głowa mi peka od studiowania ty piep....nych przepisów.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Palinka ja Oli podaję na zmianę co 3-4 godziny w zależności od potrzeb, Paracetamol Hasco i Nurofen. Zdrówka dla małej, a ty skarbie się nie przejmuj, faceci zwykle są bezmyślni i nie zmienimy tego :-/ U nas też nie wesoło już od ponad tygodnia, każda koleżanka z pracy wie lepiej jak ja się czuję i na co mogę mieć siłę....piep...ne lafiryndy!!!Słuchajcie co mogę podać Laurze na gorączkę? do tej podawałam syrop ibufen ale jakoś tak wolno zbija...

Jakoś niepewnie się czuję i spać nie mogę. Jak Karola urodzi to przejmuję za nią nocne dyżury na BB ;-)
Zbyt intensywnie czyściłam małą plamkę i teraz jest jedna spora odbarwiona ;-)

MoniaN - a co Oleńce było? my w ubiegłym roku znowu mięliśmy jazdy ze szpitalami, Majka dwa razy lądowała na pulmunologii z obustronnym zapaleniem płuc. Wcześniej, po urodzeniu leżała też z gronkowcem złocistym na zakaźnym. Też chciałam rzucić robotę w cholerę...
A szkoda że z mamą tak wyszło... Widać odeszły strupy od du***py i podziękowanie niepotrzebne..