reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Agata77 - to dobrze.. przynajmniej nie będziesz się stresowała tak bardzo tą szyjka..

Palinka - trzymam kciuki żeby jakoś udało Ci się uporać z problemem.. pamiętaj że to tylko facet i czasami szkoda sobie nerwy psuć. Oni nie zawsze myślą ;-)

Dziewczyny a nasza karola79 miała wrócić po wizycie od lekarza i dopiero później szpital? czy od razu szpital?

Ja pichcę gulasz i zrobię kluski śląskie, mężuś będzie miał co jeść. A i ja nie pogardzę :sorry2: Kurna ale będzie odchodzańsko po ciąży :-D

Mnie od jakiegoś czasu brzuch przestał twardnieć i boleć, więc super. Biorę już tylko magnez. Dzieci jakoś tak dzisiaj dziwnie kopią.. takie jakby szarpnięcia. Ale lubię jak kopią, bo wiem że mają duużo siły i jest ok :tak:

Paulinka, nie rozmyslaj za duzo, chłop to chłop, nie dojdziesz za nim. A i mozesz mi przesłac ten czopek, bo musze cos załadować. Cały dzien spedziłam na rozmowach i spotkaniu w biurze porad prawdnych.,bo moj pracodawca nie chce mi płacic urlopu macierzynskiego. Kuźwa pracowałam jak osioł dla tej firmy a oni mnie tak potraktowali. Nie mogę tego przeżyć.
Agata, gratuluje kochana. W sumie to Tossa mogłaby Cie podszyć - hihihihih
Yousta - do nauki :-D
Milenka - z ciebie to taka prawdziwa matka polka, boże jak ja te wszytskie rzeczy będe wiedziec, co, jak i co jaki czas . Ach...

jestem :)
We wtorek 11-go ide do szpitala i do konca tygodnia mam miec cc:szok:i przyznam ze z jednej strony
bardzo sie ciesze ale i cykam jak nie wiem co bo nie miałam cc i nie wiem jak wyglada sam zabieg
jak i przygotowanie do niego.
Stas wazy 2800, a Toska 2300.

Palinka, zmartwiłas mnie tymi kolosalnymi problemami, pamietaj ze jestesmy zwarte i gotowe by Cie wysłuchac bez oceniania.

karola kurcze ale ci zazdroszczę że za tydzień już będziesz mieć dzieciaczki !!! czemu lekarz nie chce dłużej czekać ? pytam tak z czystej ciekawości
nie bój się cc!!! :-) pewnie będzie na drugi dzień boleć jak cholera cięcie ale dasz radę ! i nie musisz się golić na łyso :-P
weź kup sobie majtki poporodowe hartmana - one są wielorazowe i z bawełną chyba - więc wszystko oddycha i przede wszystkim są na tyle wysokie że nie będą ocierać rany ! polecała mi koleżanka te gacie ! która sama miała cc ...
I zaopatrz się w mydło biały jeleń - podobno super pomaga w gojeniu !
weź z 2 paczki podkładów poporodowych

Agatko- super z tym podszyciem :-)
youssta- mniam.... kluseczki śląskie pychotka sama bym zjadała :-)
Karola- jejku jak to już bliskoooo :-) zaj.....cie !!!!!!!!

Młodej gorączka spadła..mam nadzieję że w nocy się nie pojawi znowu...ale jutro kolejny dzień razem i kolejne zabawy...;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry