reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Oj, joj to duzo zdrwka dla Laury,nie znosze jak dzieci chorują, wole sama byc chora.
Jak pomysle ze sama musze zawiezc sie do szpit.na badania to słabo mi sie robi, matko te korki bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Tossa, a ja mieszkałam kiedys w Łodzi przy dworcu łódz Kaliska, na ulicy co tak dziwnie sie nazywała, nie pamietam to był 3literowy skrót chyba jakiejs organizacji. Ale to były wesołe czasy:))

to chyba musiała się nazywać POW - Polskiej Organizacji Walczącej :-)
teraz zamkną dworzec i cały szajs przeniesie się pod dworzec PKP Widzew czyli koło mnie - mam do dworca 3 minuty od wyjścia z bloku :-)

hej dziewczyny, ja tez sie melduje, niestety ostatnio brak czasu na pisanie, ale nadal was podczytuje :) ja juz koncze z przenosinami do rodzicow, i szykowaniem wszystkiego dla dziewczynek.. dzisiaj wizyta u gin, ciekawe co mi powie i ile waza dziewczynki... generalnie tez sie do du.. czuje :( wszystko boli, skurcze coraz mocniejsze...w nocy nie spie... wrrrr jeszcze tylko 3 tyg...
Kochana, ciekawe ile waza nasze szkraby?
jak wrócisz to sie odezwij

walawenderki chyba tylko ty o mnie pamietasz..jakbym zniknęła z tego forum to chyba nikt by nie zauważył :-(.Taki własnie mam humor ostatnio, dół jak sto dwa, kłóce sie z M, tesciowa mnie denerwuje..achhh

reklama
walawenderki chyba tylko ty o mnie pamietasz..jakbym zniknęła z tego forum to chyba nikt by nie zauważył :-(.Taki własnie mam humor ostatnio, dół jak sto dwa, kłóce sie z M, tesciowa mnie denerwuje..achhh

Słońce, ja też mam takie dni ostanio. Wczoraj znów wieczorem dałam koncert. Sama siebie nie poznaję. A potem biję się z myslami , że gra nie jest warta świeczki, bo dzieci sa najważniejsze i nie ma co ich stresować. Nie przejmuj się M i teściową, jestem pewna ,że rozumieją te ciążowę hormonki. W końcu kiedyś minie, jeszcze tylko parę tygodni
Buziaki ogromne od Nas na pocieszenie xxxxxx

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry