Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana, ciekawe ile waza nasze szkraby?hej dziewczyny, ja tez sie melduje, niestety ostatnio brak czasu na pisanie, ale nadal was podczytujeja juz koncze z przenosinami do rodzicow, i szykowaniem wszystkiego dla dziewczynek.. dzisiaj wizyta u gin, ciekawe co mi powie i ile waza dziewczynki... generalnie tez sie do du.. czuje
wszystko boli, skurcze coraz mocniejsze...w nocy nie spie... wrrrr jeszcze tylko 3 tyg...

Karola- gratuluje 35 tydzień :-)
no u mnie noc zaliczona do tych nie udanych...Laura dostała gorączki 39 stopni..a oprócz tego niby ale wstała rano i już na nogach ale tak się słania....
widać że jakieś cholerstwo ją wzięło...
walawenderki chyba tylko ty o mnie pamietasz..jakbym zniknęła z tego forum to chyba nikt by nie zauważył :-(.Taki własnie mam humor ostatnio, dół jak sto dwa, kłóce sie z M, tesciowa mnie denerwuje..achhh