• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Boje sie isc do własnej sypialni, boje sie ze znowu ta noc bedzie masakryczna, na dodatek nie ma Frania bo tak to sie wtulam w niego i sobie go całuje:tak:boze jak ja koszmarnie mocno go kocham, mam nadzieje ze te dwa małe ludki tez tak bede kochała:cool2:

bedziesz bedziesz ;)
ja tez sie tego balam,ze nie bede umiala podzielic milosci na 3...
a jednak!
mam nadzieje,ze pospisz dobrze dzis!!!

reklama
a ja się boję czy będę umiała kochać tą swoją dwójeczkę...
jakoś do mnie nie dociera to że zostanę matką i że jest i córka i syn...w ogóle słowa córka i syn to jakaś abstrakcja jeszcze dla mnie

Nie zły swir tej naszej Mileny.

No mówie Ci Tossa, wez pomidory, buraczki i maliny zapakuj ładnie, moim zdaniem to jest drozsze pieniedzy. Owin nakretki jakims ładnym miekim papierem lub materiałem związ taka mulina która obszywałas pieluchy i masz gotowy prezent. Slicznie wyglada, pysznie smakuje i z sercem

hej dziewczyny, ja tez sie melduje, niestety ostatnio brak czasu na pisanie, ale nadal was podczytuje :) ja juz koncze z przenosinami do rodzicow, i szykowaniem wszystkiego dla dziewczynek.. dzisiaj wizyta u gin, ciekawe co mi powie i ile waza dziewczynki... generalnie tez sie do du.. czuje :( wszystko boli, skurcze coraz mocniejsze...w nocy nie spie... wrrrr jeszcze tylko 3 tyg...

reklama
Karola- gratuluje 35 tydzień :-)

no u mnie noc zaliczona do tych nie udanych...Laura dostała gorączki 39 stopni..a oprócz tego niby ale wstała rano i już na nogach ale tak się słania....

widać że jakieś cholerstwo ją wzięło...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry