reklama

Ciąża bliźniacza

Boje sie isc do własnej sypialni, boje sie ze znowu ta noc bedzie masakryczna, na dodatek nie ma Frania bo tak to sie wtulam w niego i sobie go całuje:tak:boze jak ja koszmarnie mocno go kocham, mam nadzieje ze te dwa małe ludki tez tak bede kochała:cool2:

bedziesz bedziesz ;)
ja tez sie tego balam,ze nie bede umiala podzielic milosci na 3...
a jednak!
mam nadzieje,ze pospisz dobrze dzis!!!

reklama
a ja się boję czy będę umiała kochać tą swoją dwójeczkę...
jakoś do mnie nie dociera to że zostanę matką i że jest i córka i syn...w ogóle słowa córka i syn to jakaś abstrakcja jeszcze dla mnie

Nie zły swir tej naszej Mileny.

No mówie Ci Tossa, wez pomidory, buraczki i maliny zapakuj ładnie, moim zdaniem to jest drozsze pieniedzy. Owin nakretki jakims ładnym miekim papierem lub materiałem związ taka mulina która obszywałas pieluchy i masz gotowy prezent. Slicznie wyglada, pysznie smakuje i z sercem

hej dziewczyny, ja tez sie melduje, niestety ostatnio brak czasu na pisanie, ale nadal was podczytuje :) ja juz koncze z przenosinami do rodzicow, i szykowaniem wszystkiego dla dziewczynek.. dzisiaj wizyta u gin, ciekawe co mi powie i ile waza dziewczynki... generalnie tez sie do du.. czuje :( wszystko boli, skurcze coraz mocniejsze...w nocy nie spie... wrrrr jeszcze tylko 3 tyg...

reklama
Karola- gratuluje 35 tydzień :-)

no u mnie noc zaliczona do tych nie udanych...Laura dostała gorączki 39 stopni..a oprócz tego niby ale wstała rano i już na nogach ale tak się słania....

widać że jakieś cholerstwo ją wzięło...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry