reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
jestem...
łeb mnie boli jak diabli!
w SR położna to jakieś nieporozumienie ...poród musi boleć, jak się karmi cyckiem to dziecko nie ma kolek i nie ulewa, poród SN jest cudowny i pieluchować tetrą, materacyk żeby był pod skosem w łóżeczku i wózku, nie używać oliwki tylko emolientów...sfrustrowaliśmy się z mężem i tyle...
a i jeszcze stwierdziła, na to że wszystkie dziewczyny są na L4, że ciąża to nie choroba, a na hasło że mąż pracuje w godzinach w których są zajecia to stwierdziła że niech się cieszy że ma pracę i że ciąża i narodziny to takie wydarzenie że powinien się mąż poświęcić....
no i w końcu odebrałam dyplom po studiach podyplomowych które skończyłam w 2010 w czerwcu :-)

Ostatnia edycja:
o matko, stek bzdur. Nie traciłabym czasu na pogawedki z ta Panią.Ale kanał!
Ja wzięłam przysznic i ogarnełam sie tu i ówdzie:cool2:przed wizyta z moim boskim doktorkiem.
Oby skubaniec miał jutro dla mnie same dobre wiadomosci.

ale pieluchowanie to juz jest jakas jazda....moja babcia tak robiła ale to było ponad 60 lat temu.
A ja mam mega cykora przedporodowego i cykora poporodowego nazywanego inaczej "jak ogarnac troje dzieci"

karola dasz radę- kto jak nie ty no !!! ???

dziewczyny , w piątek idę do znajomej bo ma od kogoś ubranka w które jej malutka juz nie wejdzie i chce mi je dać, nie wiem co to za ubranka itp ale ogólnie miło że chce je przekazać - i mam pytanie czy kupienie w ramach podziękowania merci wystarczy ?

reklama
ja też chcę mieć cesarkęęęęęęęę :-((((((((((((((((((
ja się jutro będę ogarniać przed czwartkowym USG :-) już widzę jaki będzie cyrk...:-)
ból głowy mi minął...teraz oby noc przebiegła w miarę pomyślnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry