reklama

Ciąża bliźniacza

walawenderki- ja też bym tylko piła i piła mam takie dni że po prostu pije litrami wodę :-) a badanie na cukrzycę wyszło mi ok !!! więc takie pragnienie to nie musi być Kochana nic groźnego.

Monia- to mnie w przedszkolu dziś mamuśki oblukały mocno...taakie laski że szok...

ja miałam czas zaniedbania ale siostra postawiła mnie do pionu...i teraz piszę sobie na karce co dzień co muszę zrobić :-) i nawet mąż ostatnio pyta się mnie ,,wychodzimy gdzieś?'' jak prostowałam włosy...:-))

Ja też co tydzień robię sobie dzień Spa, bo jak się zaniedbam to masakra, żal mi d..pe ściska jak patrze na te laski młodę. Zawsze sobie obiecywałam , że będę taka yami mami, a tu ... Ciuchów zbyt wiele teraz nie kupuję, bo pewnie ich już nie wykorzystam , za to odkładam z myślą ,że po porodzie zaszaleje.

reklama
ja np. tylko w leginasch teraz chodzę ale nakupiłam sobie tunik ( ale nie ciążowych) tylko w większych rozmiarach i teraz w nich śmigam..to znaczy teraz śmigam bo do tej pory wogóle nie wychodziłam...ale mąż, mama i siostry mnie stawiają do pionu kiedy trzeba :-)
trochę się krępowałam wychodzić z powodu brzucha na początku bo mieszkam jednak w małym mieście i ciąża to taki temat rzekaaaaaaa i wychodzą z niego czasem opowieści dziwnej treści.... najlepiej mieć wszystko w dupi ale te hormony nie zawsze na to pozwalają :-)

:cool:no własnie-RODZINKA:baffled: MY słyszelismy przez prawie cały czas"o Boze, jak Wy dacie rade, 3dzieci, kto Wam pomoze????" albo"o chryste blizniaki"
I powiem Wam ze myslałam ze wraz z upływem czasu jakos sie uspokoi a tu odwrotnie, jak jestem na finiszu to zamiast mnie wesprzec rzyczliwym słowem to słysze tylko"o rany ale przekichane, ale bedziecie mieli zapieprz, my lecimy na dominikane za pare lat i Wy sie wyrwiecie. co mam Ci powiedziec sa ludzie którzy tez maja blizniaki i zyja"
Czujecie?
Mówie Wam zygac sie chce, jakbysmy trendowaci byli. Moja bratowa do tego dorzuca jeszcze, oj bidny Franio...przeciez kocha sie tylko jedno dziecko, ciekawe na które padnie u wasz!!!!! Jebnieta!!!!!!-sorry za bluzgi ale poprostu rece opadaja, gwiazda ma 35lat

U nas dziś a pierwszy obiad, tylko dla mnie :-D gołąbek z młodymi ziemniaczkami w sosie. A na obiado kolacje jak M wróci barszcz czerwony, ale nie z Tossinych buraków z krokietami. Dużo się nie narobię , bo tylko blaty muszę usmażyć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry