walawenderki
Fanka BB :)
walawenderki- ja też bym tylko piła i piła mam takie dni że po prostu pije litrami wodę :-) a badanie na cukrzycę wyszło mi ok !!! więc takie pragnienie to nie musi być Kochana nic groźnego.
Monia- to mnie w przedszkolu dziś mamuśki oblukały mocno...taakie laski że szok...
ja miałam czas zaniedbania ale siostra postawiła mnie do pionu...i teraz piszę sobie na karce co dzień co muszę zrobić :-) i nawet mąż ostatnio pyta się mnie ,,wychodzimy gdzieś?'' jak prostowałam włosy...:-))
Ja też co tydzień robię sobie dzień Spa, bo jak się zaniedbam to masakra, żal mi d..pe ściska jak patrze na te laski młodę. Zawsze sobie obiecywałam , że będę taka yami mami, a tu ... Ciuchów zbyt wiele teraz nie kupuję, bo pewnie ich już nie wykorzystam , za to odkładam z myślą ,że po porodzie zaszaleje.
no własnie-RODZINKA
MY słyszelismy przez prawie cały czas"o Boze, jak Wy dacie rade, 3dzieci, kto Wam pomoze????" albo"o chryste blizniaki"
gołąbek z młodymi ziemniaczkami w sosie. A na obiado kolacje jak M wróci barszcz czerwony, ale nie z Tossinych buraków z krokietami. Dużo się nie narobię , bo tylko blaty muszę usmażyć.