reklama

Ciąża bliźniacza

ojjj...ale mnie skurcz złapał nogi..kurde i nie było rozmasować a ja nie mogłam się zgiąć żeby nawet dotknąć łydki...:-(((( myślałam że ocipieje na łóżku ...potem za szybko wstałam...i jakiś mega ból w pachwinie ...a wogóle to czuje że mam już duże rozwarcie...o tak wyobraźnie to ja mam wybujałą...:-P

Agatko- wiesz umówiłam się teraz z Kretkiem na 3 list. i będę go atakować jeśli się oczywiście da i nie krzyknie mi nie wiadomo ile za cesarkę...ja kupowałam ubranka na allegro :-)

Monia- KFC :-) pychotaaaa z tym rozrywaniem to mam tak samo... zwłaszcza jak się wiercą...ostatnio głaskałam brzuch i jak zaczęli skakać...boże drogii...ale miałam stracha bo całe łóżko skakało...

reklama
Monia - no to na Piłsudskiego ... w Galerii Łódzkiej na najwyższym poziomie są restauracje i tam jest KFC ...drugie jest w Manufakturze na Karskiego a trzecie w Porcie Łódź - ale to Wam totalnie nie po drodze

ja nie wiem co jest halo... brzuch mnie boli jakby mi ktoś w dole odrywał po kawałku, jakieś skurcze albo co mam w podbrzuszu, kłuje coś w pipce...

hej dziewczynki, ja w szpitalu, nie wiem jak dlugo tu zostane, poki co wiem ze mam rozwarcie na 1,5 cm i dzieci waza po 3 kg, teraz czekam na decyzje kiedy ciecie choc cos lekarze mowia ze chyba w przyszlym tyg jednak :(

dziewczyny w carefourze od dziś są pampki te białe rozmiar 1 i 2 za 39,89 , a jak ściągniecie sobie kody ze strony pampersa to 10% upustu jeszcze jest od 39,89

mamaMacka - ładną wagę mają Twoje maluszki!!!! mi się marzy żeby moje tyle miały ...

reklama
Hej przepraszam,że się rzadko odzywam,ale się tak okropnie czuję,że szkoda gadać :(
Głowa mnie prawie ciągle boli, krew mi leci z nosa i w ogóle :( Jutro idę do lekarza :(
Do tego pies sąsiadów mnie upier.dolił i miałam zastrzyki dziś i nadal mam na wściekliznę,bo nie był szczepiony :/ Na chwilę weszłam żebyście się nie martwiły jakby co...
Piękna waga!Jak moje dzieciaki taką będą miały to cud!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry