reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Cześć Kobietki :-)

ojć coś mi się brzuch opuścił..ale oprócz tego na pewno spęczniał :-D dziś nie mam siły na nic...po prostu leń wielkości słonia...ból kręgosłupa ciąg dalszy,do tego sny.... że mi czop śluzowy odszedł,że urodziłam jedno dziecko a drugie jeszcze musiałam trochę ponosić...

ja mówię do Laury ostatnio czy już wie co chce od bliźniaków dostać a ona : mamo daj spokój przecież oni nic nie kupią w sklepie bo są za mali a z brzucha to nie wezmą bo tam pewnie nie ma nic fajnego....

reklama
cześć Dziewczynki :-)

Wczoraj po południu takie osłabienie mnie złapało, że nawet jak leżałam to mi się słabo robiło i z 5 razy krew mi z nosa leciała:confused: Dziś już jest lepiej ale czuję jakby mi ktoś głowę po bokach ściskał.

Agata, Ewa super brzuszki :-) Agata ja miałam podobnej wielkości w 16 tyg a teraz już prawie 100 cm w obwodzie :tak: Ja liczę, że w ostatnich tygodniach dojdzie mi więcej kg i trochę po tej ciąży zostanie, chociaż marne szanse ;-)
Palinka widzisz jaką masz mądrą córcię :-)
Walawanderki ja napisze tak.. teraz 3 mamusie na finiszu potem tylko Youstta, Palinka, Tossa i Ewa i kolej na nas :-D (chyba nikogo nie pominęłam).
Zmykam, bo znowu zgłodniałam, miłego dnia mamuśki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry