reklama

Ciąża bliźniacza

Witajcie matki polki :)

Youstta - gratulacje slonce, jeden stres z glowy.

Domi - z Ciebie to szcześciara, u nas zerrrrrrrrrooo z tych przyjemnosci :(

Agatko - brzuszek boski, niech rosnie.

Ja dzis bylam na USG .Boze , ale poczulam ulge ,ze wszystko w porzadku. Ostatnio popadalam w paranoje, ze czuje ruchy tylko jednego malucha. no i .....
Potwierdzili nam plec :):):) Bedzieli mieli parke:-):-):-). Teraz toczymy wojne z M o imiona :-D:-D:-D

reklama
walawenderki
user-online.png
Super ,że wszystko dobrze.Fajnie ,że parka-GRATULUJE

yogustta gratki wielkie!!!Teraz odzyjesz, bo pewnie ciążyło Ci to nad głowa..

walawanderki ojaaaa parka super..czego chcec wiecej!!!Daj znac jaki imiona wybraliscie :-).

domi ty figlaro!!ja tez zapomniałam co to seks,jeszcze troszke i bedziesz miała maluchy przy sobie!

agata no rosnie,rosnie a niedługo wystrzeli ze hoho :tak:

30tc.jpg
A to mój brzucho z 30tc :)

Ostatnia edycja:
Witajcie matki polki :)

Youstta - gratulacje slonce, jeden stres z glowy.

Domi - z Ciebie to szcześciara, u nas zerrrrrrrrrooo z tych przyjemnosci :(

Agatko - brzuszek boski, niech rosnie.

Ja dzis bylam na USG .Boze , ale poczulam ulge ,ze wszystko w porzadku. Ostatnio popadalam w paranoje, ze czuje ruchy tylko jednego malucha. no i .....
Potwierdzili nam plec :):):) Bedzieli mieli parke:-):-):-). Teraz toczymy wojne z M o imiona :-D:-D:-D

No matka,gratulacje kochana.

reklama
fantazjowa - super że Ciebie już wypuszczają, nie ma to jak w domu :-)

Tossa - ja nawet nie wiem dlaczego to ktg :confused: lekarz powiedział że mnie kieruje do kliniki do "Działu szybkiej diagnostyki płodu". U mnie chłopiec był sporo większy i chce posprawdzać wszystko na dobrym sprzęcie. A tym bólem kręgosłupa to nawet ni mów.. ja mam to samo.

Palinka24 - u mnie trzeba było też pisać wniosek do macierzyńskiego

Domi - z taką szyjką to Ty do 40tc jeszcze wytrzymasz ;) To pocieszające że w 35tc można się lepiej czuć niż w 29 :-)

MoniaN - to dobrze że przynajmniej wytrzymalaś w trakcie badania.. zdrówka dla córki..

Agata777 -
brzuszek całkiem duży, a Ty to chyba chudzinka jesteś?

walawenderki -
gratuluję parki !! my też jeszcze nie mamy wybranych imion.. ciągle mi się wydaje że jeszcze czas..

ewaw -
kolejna chudzina ;) brzuszek zgrabniutki, mój jakoś tak nisko ostatnio się zrobił..
Ja dzwoniłam dzisiaj do lekarza, idę do tej kliniki w czwartek, jest jakiś dział szybkiej diagnostyki płodu, taki szpital jednego dnia. Przeczytałam skierowanie a tam że "dysproporcja we wzrostach płodu". Mam nadzieję że tylko wpisał tak żeby mi zrobić na dobrym sprzęcie usg.. ja nie popatrzyłam na wizycie na skierowanie a on sm mi też nic nie mówił, tylko to, że u mnie ktg i usg będzie u mnie trwało ponad 2 godz i tam mi zrobi. Na razie się nie nakręcam.. zobaczę po tym czwartku co i jak..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry