reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny jesteście kochane :)))))
ZDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŁAAAAAAAAAAAAAAAM :-)
O rety, jaka ulga, dwa miesiące wkuwania nie poszły na marne. Teraz już końcowy egzamin na początku 2013r. :-D W komisji miałam 3 facetów ok. 60tki ale akurat wylosowałam zestaw pytań na który znałam odpowiedzi i ogólnie było b. sympatycznie bo i oni zadowoleni i ja :-) Na początku zażartowali że pojedyńczo się wchodzi, dwa razy mnie pytali czy nie żartuję z tymi bliźniakami :rofl2:

A teraz relacja z wizyty u lekarza:
szyjka 31 mm.. ilość wód płodowych ok. Serduszka pięknie biją. Ułożenie główkowe i pośladkowe. Natomiast dostałam skierowanie na ktg i dokładne usg do szpitala, na 1 dzień... juto o 8 mam dzwonić na którą godzinę mój prowadzący lekarz mnie zapisał i kiedy. Lekarz powiedział że w szpitalu mają dobry sprzęt to dokładnie zbada dzieci na usg i zrobi zapis czynności serca..

Aaa.. zapytał kiedy chcę rodzić, czy przed świętami? :-) może jednak będzie cc..

reklama
youstta
user-online.png
-GRATULACJE Z EGZAMINU W SZKOLE:-)
GRATULACJE Z WIZYTY:-):-):-)SUPER:-):-):-)

dzisiaj nasz pies wpadł pod auto…mąż wyszedł z tym wariatem na spacer a ten jak pijany zając leciał i nie patrzył i nagle bum, pisk opon i zgiełk psa!!!na szczęście kobitce w aucie sie nic nie stało, auto też w porządku a ten nasz szczyl otrzepał sie i zaczął bezczelnie obszczekiwać auto!!!!

Cześć Dziewczynki

Youssta- cieszę się bardzo że z dziećmi wszystko w porządku i oczywiście gratuluje zdanego egzaminu yupiii :-D
Monia- u Laury kaszel minął, za to jest katar i drugą krostę jej na ustach wywaliło. Mam nadzieję że Oleńka nie ma zapalenia płuc,trzymam kciuki żeby wyzdrowiała :-) Ja mam teraz 3 listopada wizyty aż dwie :-) jedną u gin prowadzącej a drugą u gin co prosząco-błagalną o cesarkę i miejsce w szpitalu ..
Tossa- dobrze że pieskowi się nic nie stało,ale agent z niego mocny :-D jak się czujesz kochana?
Fantazjowa- super że wychodzisz ze szpitala :-D

u mnie tak jak w połowie ciąży.. wstaje na sik potem nie śpię..wyobrażając sobie najgorsze rzeczy :-)

Dziewczynki jeśli po porodzie idę na urlop macierzyński to muszę tylko dostarczyć do pracodawcy odpis aktu urodzenia? u mnie w firmie jest ostry bałagan z tego co się orientuje to księgowa strajkuje i nie mam się kogo zapytać :-)

Hej dziewczynki!

Yousta, gratulacje zdania egzaminu :happy: i super, że na wizycie wszystko ok.

Ja też wczoraj miałam wizytę. Od 2 dni mam bolące skurcze, myślałam,że coś się zaczęło ruszać, a tu niet, szyjka 47 mm, twarda sztuka :happy: DZieciaki ułożone główkowo, yupi! Mam sobie dalej spokojnie leżeć i nie spieszyć się, jak dzieciaki chcą to niech siedzą do terminu.

Miłego dnia!

Domi- wow super długa szyjka :-) tylko pogratulować...dokładnie niech siedzą maluszki jak najdłużej żeby rosły i nabierały masy :-) a jak Ty się czujesz.. ja dopiero 30 tydzień i tak mi ciężko a u Ciebie już 34 :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry