reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

Asiia - dziewczyny maja racje, jedź do szpitala. Nie wiem jak jest u Was ale w UK do 3 miesiąca trochę Cię ignorują w tak wczesnej ciązy. Ale myślę,że warto spróbowć. Jeśli się nie powiedźie, to jutro dzwoń do swojego GB i poproś o wizytę w The Early Pregnancy Unit .Ja od początku ciązy miałam przygody z upławami i krwawieniem, ale wszytsko jest w porzadku, więc nie martw się na zapas. Czasami krwawienia wystepują w dniu spodziewanej miesiączki.
Daj znać jak po wizycie. Trzmam kciuki

reklama
Milena23uk;7725130i
sia zadzwon do poloznej i poradz sie co masz zrobic. to moze byc infekcja ukladu moczowego-pecherza, ja tak mialam do tego bol straszny -dolkadnie taki jak mialam przy poronieniu, wiec zeswirowalam calkowicie.. chociaz mnie na telefonie ignorowali bo w UK traktuja Cie do 12 tyg ciaze jako zagrozona i nie warta zachodu, wiele razy na tel uslyszalam ze przeciez moze pani jeszcze naturalnie poronic przed 12 tyg...ale zadzwonic nie zaszkodzi, zadne krwawienie w ciazy nie jest normalne i nalezy skonsultowac z lekarzem. 3mam kciuk

PS w niedziele USG i tak nie zrobia bo kliniki maja zamkniete, a na doppler jeszcze chyba za wczesnie, wiec pewnie kaza cekac do jutra...

Ostatnia edycja:
a ja dalej narzekam...:-((( czuję się dziś okropnie.mam uderzenia gorąca i tak się ,,dziwnie'' czuję...jestem już poddenerwowana że zaraz zacznę rodzić:-((((

Dziewczyny, zaczął mi odchodzić czop śluzowy!
wykrzyknik.gif
wykrzyknik.gif
wykrzyknik.gif
Narazie wypadają jakieś małe skrawki, ale to to, różowo- żółta galaretka
icon_smile3.gif
Sie będzie działo, mam nadzieję, że tydzień choć jeszcze wytrzymam. :szok::szok::szok:

ja dziś obudziłam sie z mega bólem głowy i takimi zawrotami że hej !
ale zlazłam z wyra i zrobiłam obiadek bo mąż pojechał na cmentarz więc ugotowałam sosik do spagetti

domi - no to sie zaczyna :-)

Domi- uuuu gorąco się robi powoli zbliżasz się do finału :-) w pierwszej ciąży odszedł ok 3 nad ranem cały,potem skurcze i tego samego dnia urodziłam :--)

Tossa- oj widzę że nie tylko ja mam ból głowy...;-( ja chyba wyjdę na dwór na chwilkę powietrza złapać:-) może coś pomoże..

Domi - Ty już jesteś w bezpieczym momencie ciąży, więc możesz rodzić. :-) Ale jeśli chciałabyś wytrzymać jeszcze tydzień to trzymam moooocno kciuki. Może lekarz teraz do końca będzie chciał Ciebie w szpitalu zostawić. A u Ciebie poród SN?

Ja w pierwszej ciąży urodziłam 5 dni po odejściu czopa śluzowego, a wody to już na sam koniec porodu mi odpłynęły, w ostatniej chwili.

Ciekawe jak reszta dziewczyn z terminem porodu na "już" :)

Palinka - coś mi się wydaje że jak przekroczę 30tc to sama zacznę panikować że to już :baffled: Bo to już niby blisko a jednak daleko. :)

wiecie co.. ja chyba w przyszłym tyg. spakuję torbę do szpitala tak mnie nakręciłyście :-D

a to mój brzuszek w 28t3d :)

Załączniki

• IMG_5598 - Kopia.JPG
    IMG_5598 - Kopia.JPG
    26,7 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Yousta, ale brzusio elegancki :)

Wiesz ja bym chciała sn, ostatnio maluchy były ułożone główkowo, ale chyba się znów poprzekręcały bo czuje czkawkę pod żebrami. Może cały czop jeszcze nie odejdzie :baffled:

Do góry