reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Domi1906
user-online.png
-trzymam kciuki,oby jeszcze tydzień.

Dzieki Dziewczyny. Bylam z mezem w szpitalu.zrobili mi usg i na szczescie lekarka powiedziala ze wszystko z maluchami ok :) (kamien z serca) !!
obu dzieciaczkom bija juz serduszka i nawet zaczely juz fikac koziolki :) ,takze troszke mi ulzylo.
ponoc takie lekkie plamienia na poczatku ciazy nie sa grozne,ale tak jak mowicie lepiej dmuchac na zimne..
pierwsza ciaze znioslam super , oprocz tego ze w 32tyg mialam cholestaze.. w tej jest troszke innaczej ,ale zapewne wlasnie dlatego ze w srodku jest dwojeczka :)

Domi już możesz rodzić! Spokojnie masz już donoszoną :)
Asiu i już po strachu :)
Dziś powiedziałam moich chłopakom - dziś mam wieczór dla siebie na siedzenie w internecie i nie przeszkadzać mi,więc poszli do sąsiada :p

I już wieczorek :-) jakoś tak mi się ciężko siedzi i leży :-) ja już mam wszystko dla dzieci po kupione i torby spakowane..i biorę się za szukanie prezentów gwiazdkowych :-)

Asiia- ufff.....jak to dobrze że jest ok wszystko :-) cieszę się bardzo!!!

Fantazjowa- hihihi ojjj to masz wieczór tylko dla siebie :-)

ja umyłam sobie włosy...dziewczyny jaki to kurde wyczyn :-) już się nie mogę doczekać jak będę po porodzie..bez brzucha jak będę mogla biegać i spać na wznak i szaleć z Laurą i w ogóle brakuje mi mnie sprzed ciąży...:-(

Justynko- piękny brzucholek:-)

Youstta brzusio śliczny i gdzie te Twoje kilogramy????
Asii dobrze, ze pojechałaś do szpitala, lepiej chuchać na zimne.
Tossa ty to nawet z zawrotami głowy masz siłę na robienie obiadków ;-) Podziwiam Cię.
Domi oj ja myślę, ze ty się pewnie jutro rozpakujesz :-D
Palinka jak dla mnie mycie głowy to pikuś w porównaniu do np. golenia nóg, że nie wspomnę o miejscu intymnym ;-)

Ja ogarnęłam sajgon po wizycie siostry z dwójką dzieci 2 i 3 lata. Nawet nie podejrzewałam, że niektóre zabawki mozna rozłożyć na czynniki pierwsze bez rozkręcania ;-) Olunia się spłakała i powiedziała, ze jak chłopaki do niej następnym razem przykadą, to pochowa ulubione zabawki;-)

A my jutro na 8.45 do nefrologa z Olą. TRZYMAJCIE KCIUKI, tak strasznie się martwię :no:

reklama
Youstta brzusio śliczny i gdzie te Twoje kilogramy????
Asii dobrze, ze pojechałaś do szpitala, lepiej chuchać na zimne.
Tossa ty to nawet z zawrotami głowy masz siłę na robienie obiadków ;-) Podziwiam Cię.
Domi oj ja myślę, ze ty się pewnie jutro rozpakujesz :-D
Palinka jak dla mnie mycie głowy to pikuś w porównaniu do np. golenia nóg, że nie wspomnę o miejscu intymnym ;-)

Ja ogarnęłam sajgon po wizycie siostry z dwójką dzieci 2 i 3 lata. Nawet nie podejrzewałam, że niektóre zabawki mozna rozłożyć na czynniki pierwsze bez rozkręcania ;-) Olunia się spłakała i powiedziała, ze jak chłopaki do niej następnym razem przykadą, to pochowa ulubione zabawki;-)

A my jutro na 8.45 do nefrologa z Olą. TRZYMAJCIE KCIUKI, tak strasznie się martwię :no:

Mnia 3mam kciuki za Olenke!! powodzenia!

Do góry