Witam!
Nareszcie Was nadrobiłam :-)
Tossa brzusio super, a kg się nie przejmuj najważniejsze są maluszki a widzę że wagę maja wprost wymarzoną :-) Co do wagi to ja między jedna a druga wizytą przytyłam 3800 (w 3 tyg) a teraz w 3 dni 1,5 kg :-)Pisałaś coś o maści na sutki i powiem ci że ja chyba wszystkie dostępne wypróbowałam w pierwszej ciązy i tylko MALTAN się sprawdziła. Smarowałam nią sutki przed i po karmieniu, i było super, szybako mi się wszystko wygoiło i karmienie nie sprawiało potem bólu.
Wit. K zaczęłam brać dopiero 2 tyg po porodzie (tak lekarz kazał) i bierze się to tylko przy karmieniu piersią.
A co do prania, to przy Oli tylko Yelp i chuchanie dmuchanie itd a teraz piore w proszku persil i płyn do płukania silan biały.
Agagr witamy!!! Jej a ja tak się martwiłam, ze będę sama z problemami ciąży bliźniaczej a tu tyle nas jest :-)
Domi jak się czujesz? Ja myślałam, ze ty już "uwolniona jesteś" ;-)
Youstta no to teraz czeka cię pranie ciuszków układanie wszystkiego.... Ja dopiero zabrałam się za pranie ubranek i już zastanawiam się gdzie ja pomieszczę te wszystkie rzeczy a przeciez i tak wszystkiego nie mam.
Volka mamy ten sam typ ciąży, moi chłopcy też maja jedną kosmówkę i dwie owodnie. Ty już na finishu jesteś, jak przeszłaś ciążę, Twoich chłopcy nie podkradali sobie??
Walawanderki kropelki na razie sobie odpuść, wystrczy to co napisała Tossa mokre pranie żeby powietrze było bardziej wilgotne.
Youstta ja miałam jakiś czas temu takie zasłabnięcia i minęło, ale od kilku dni drętwieją mi nogi i ręce i takie nieprzyjemne mrowienie czuję.
Palinka cieszę się że skurcze przeszły, oszczędzaj się kobieto !!! Ja też mam problem z tym przekręcaniem bo czuję jakby mi się coś obrywało???
Karola super czytac takie słowa, bo ja też najbardziej martwię się o swoją Oleńkę, żeby nie poczuła się odtrącona :-(
Cordoba wielkie gratulacje!!!!!:-) Ale kluseczki urodziłaś, cudnie :-) Nasi chłopcy też mięli mieć tak na imę ale wkońcy zmieniliśmy, bo; Ola chciała dwóch Aleksików i mój chrześniak to też Aleks :-) Duzo zdrówka dla Ciebie i maluszków :-)
Ja juz mam listę prezentów dla naszych chrześniaków i Oli i tylko musze się zebrać i pozamawiać na allegro.
Moja córcia narysowała co chce od mikołaja i dla pewności list dała samemu listonoszowi, bo wiecie on zna sie z Mikołajem i osobiście mu przekaże ;-)